Noua Mazda5 Minivan.
Mazda 5 inseamna fiabilitate. Si temperament. Si functionalitate. Si responsabilitate ecologica. In standard. Noua editie Mazda5 Minivan are mai multe de oferit in toate privintele.

Designul habitaclului ofera vizibilitate maxima din orice unghi. De la partea frontala cu grila Mazda in 5 puncte, pana la posteriorul cu stopuri elegante, Mazda5 este unica.
Un Minivan cu maxim de flexibilitate.
Pentru ca o masina de familie nu se remarca numai prin estetica, ci prin puternicul instinct protector dat de multitudinea de optiuni de siguranta atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Mazda5 ofera mult spatiu pentru tine si pentru pasageri: portierele glisante si cele 3 randuri de scaune Krakaturi V-seat permit transportul a pana la 7 persoane.

In privinta experientei placute la volan si a relaxarii, izolatia fonica a Noii Mazda5 Minivan face ca tot zgomotul exterior sa ramana la locul lui, in exterior. Consumul de carburant si noxele sunt si ele reduse.

Modelul din imagine poate sa nu corespunda cu specificatiile romanesti. Culorile de pe ecran pot diferi de cele reale.


Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii