La volanul versatilului Mercedes-Benz GLK, Smiley a făcut faţă provocărilor din parcul de off-road.
La iniţiativa ProMotor, Smiley a descoperit noi valenţe ale GLK-ului său pe teren accidendat.
Cei 224 de cai putere ai GLK 320 găsesc întotdeuna soluţia pentru a-l ajuta pe artist să facă tot ce îşi propune.

Pentru o zi, Smiley şi-a supus GLK-ul unei noi provocări: un traseu de off-road, unde artistul a reuşit să-l impresioneze pe Claudiu David, pilotul care a venit special de la munte ca să-l inveţe să conducă pe teren accidentat.

La iniţiativa emisiunii ProMotor şi a Roxanei Ciuhulescu, Smiley a descoperit noi valenţe ale GLK-ului în parcul de off-road Periş. Mai exact, aşa cum GLK-ul a fost o revelaţie pentru Smiley şi Smiley a fost o revelaţie pentru pilotul Claudiu David, care a descoperit în artist un şofer cu foarte mult talent şi în situaţii de criză.
,, Deşi sunt zi de zi la volanul GLK-ului, până acum am fost obişnuit să conduc doar în modul automat. Ei bine, nu e nicio supriză faptul că îţi poţi descoperi un nou talent atunci când te afli în situaţii extreme: cu o roată sau chiar cu două în aer, cocoţat pe dealuri sau cu nasul în jos pe pante de 60 de grade,” glumeşte artistul. Astfel, aşezat faţă în faţă cu pilotul Claudiu David, Smiley a reuşit să conducă impecabil GLK-ul şi în mod manual.
Artistul şi Mercedes-Benz GLK dau dovadă de performanţe extraordinare atunci când se află în plină acţiune: Smiley este cel care dovedeşte acest lucru pe scenă, iar GLK, pe şosea! Iar acum, artistul, sub îndrumarea pilotului Claudiu David, s-a dovedit a fi un neaşteptat specialist al off-road-ului la volanul GLK-ului său.
Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii