Noul Model dispune de ornamente negre pentru pasajele roţilor, care se extind, în partea de jos, pe toată lungimea maşinii. Plafonul exterior este, de asemenea, negru, ca şi carcasele oglinzilor şi grila radiatorului. Acelaşi ton negru este prezent şi în cazul jantelor din aliaj uşor (Comet 16” sau, opţional, Trinity 17”). Habitaclul este echipat cu scaune cu profil sport, de culoare gri sau roşie. Volanul în trei spiţe este îmbrăcat în piele perforată, cu o cusătură de culoare roşie; schimbătorul de viteze şi maneta frânei de mână sunt de asemenea îmbrăcate în piele cusută cu aţă de culoare roşie. Pragurile faţă sunt prevăzute cu ornamente specifice, iar pedalierul este îmbrăcat în oţel inoxidabil, ca şi la versiunea RS. Geamurile laterale spate şi luneta sunt de nuanţă închisă, iar farurile principale şi proiectoarele de ceaţă sunt fumurii.

Echiparea maşinii include o gamă largă de dotări funcţionale şi de confort: instalaţie de aer condiţionat Climatic, închidere centralizată cu telecomandă pliabilă, oglinzi exterioare reglabile şi încălzite electric, radio-CD&MP3-player ş.a. Clientul poate alege între patru motorizări pe benzină (1.2 HTP/70 CP, 1.4 MPI/86 CP, 1.2 TSI/86 CP şi 1.2 TSI/105 CP) şi trei Diesel (1.6 TDI în versiuni de putere 75 / 90 / 105 CP).

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii