La iniţiativa Mercedes-Benz Sprinter şi Copacul de Hârtie, Iulia Vântur s-a întors pentru o zi la şcoală. 
Prezentatoarea Pro Tv s-a alăturat micuţilor de clasa a IV-a pentru o lecţie specială de origami din hârtia adusă pentru reciclat.
Roxana Ciuhulescu şi echipa ProMotor au fost cei care au acordat Iuliei o mână de ajutor.


Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din dimineţile de week-end şi a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv s-a întors pentru o zi la şcoală, alături de micuţii de clasa a IV-a – dar nu oricum, ci pentru a învăţa să facă origami din hârtia pentru reciclat! Astfel, la iniţiativa Mercedes-Benz Sprinter şi a proiectului Copacul de Hârtie, Iulia s-a alăturat elevilor de la Şcoala Proingenio, pentru a participa la o lecţie inedită despre importanţa reciclării hârtiei.
Iulia a venit bine pregătită la scoală: mai exact, cu GLK-ul plin de hârtie pentru reciclat, adunată din redacţia Pro Tv. Mai mult, Roxana Ciuhulescu şi echipa ProMotor au fost alături de Iulia pentru a-i da o mână de ajutor, cu Mercedes-Benz Sprinter, autovehiculul proiectului Copacul de Hârtie.

,,De 1 iunie m-am simţit din nou copil! Să mă aflu încă o dată printre micuţii de la şcoala primară a fost o experienţă care mi-a amintit cu drag de copilăria de la Iaşi, locul în care am crescut. A fost o zi frumoasă, în care cei mici m-au învăţat bucuria şi entuziasmul de a fi copil. Iar felul în care m-au întâmpinat, entuziasmul lor, lecţiile de origami şi toate activităţile de reciclat au fost pentru mine o reîntoarcere într-o lume lipsită de orice grijă.”, povesteşte Iulia.
La rândul lor, copiii s-au pregătit temeinic pentru lecţia de origami, strângând hârtie pentru reciclat. Imediat ce Iulia şi echipa ProMotor şi-au făcut apariţia la bordul Mercedes-Benz Sprinter şi a GLK-ului, copiii nerăbdători să o cunoască pe vedeta Pro Tv, au dat startul unui program special pregătit.
Şi pentru că nicio zi la şcoală nu e completă fără o repriză temeinică de joacă pe terenul de sport, Iulia, Roxana şi echipa ProMotor au transformat depozitarea hârtiei în Mercedes-Benz Sprinter într-o adevărată distracţie. După ce au încărcat împreună cu Iulia hârtia reciclată în încăpătorul Sprinter, toţi cei prezenţi s-au retras în sala de clasă pentru a participa la o lecţie inedită de origami, cu un intructor al Asociaţiei Culturale pentru Teatru şi Origami din România. Timp de o oră, răbdători şi entuziasmaţi, alături de Iulia, copii au realizat diverse figurine din hârtia strânsă pentru reciclat.
La sfârşitul programului, a urmat o sesiune prelungită de autografe, copiii fiind bucuroşi pentru că au petrecut o zi de 1 iunie alături de cele două prezentatoare Pro Tv. La fel de entuziasmate au fost Iulia şi Roxana, care au plecat de la şcoală cu Sprinter-ul încărcat de hârtia adusă de Iulia şi de elevii şcolii Proingenio.
Despre Mercedes-Benz Sprinter şi Copacul de Hârtie
Autovehiculul Sprinter pus la dispoziţie de Mercedes-Benz România proiectului Copacul de Hârtie facilitează colectarea şi transportul hârtiei reciclate de la peste 640 de companii din Bucureşti. Copacul de Hârtie este un proiect inovator care are ca scop protecţia mediului prin reducerea cantităţii de hârtie aruncată zilnic la coşul de gunoi, prin creşterea cantităţii de hârtie reciclată (reducerea numărului de copaci tăiaţi pentru producerea hârtiei) şi respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci).
Proiectul Copacul de Hârtie se bazează pe un concept simplu care constă în colectarea hârtiei, vânzarea acesteia, achiziţionarea de puieţi, plantarea puieţilor cu sprijinul voluntarilor şi implicit refacerea mediului. Astfel, pe parcursul a doi ani, Mercedes-Benz Sprinter a reuşit să colecteze peste 360.000 de kg de hârtie reciclată de la peste 640 de companii din Bucureşti. Mai mult, cu banii obţinuţi din vânzarea hârtiei reciclate, au fost plantaţi peste 5.000 de puieţi pentru refacerea zonelor verzi.
Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii