Mercedes-Benz – maşina oficială a competiţiei Effie Awards România, ediţia 2011. 
Noul Mercedes-Benz CLS, Clasa C Coupé Noua Generaţie şi Noul Viano au fost prezente la Ateneul Român în seara Galei de Premiere.
Mercedes-Benz a aplaudat eficienţa şi rezultatele excelente la Gala de Premiere Effie Awards România, care a avut loc la Ateneul Român, în data de 13 iunie. Astfel, în cadrul evenimentului dedicat industriei de marketing si comunicare din România, Mercedes-Benz a recunoscut şi recompensat cele mai bune strategii inovatoare şi idei creative printr-un premiu special. Câştigătorii trofeului Grand Effie, Dedeman şi McCann Erickson România, vor avea la dispoziţie Noul CLS si Noul Viano timp de un week-end.

Maşina oficială a Effie Awards România, Mercedes-Benz, a fost prezentă la Gala de Premiere prin intermediul Noului CLS, Noului Viano şi a Noii Generaţii Clasa C Coupé.
Juriul competitiei din acest an, prezidat de Max Palla (CEE Coordinator Jung Von Matt şi fost preşedinte IAA Austria) a acordat 37 de trofee la 17 categorii şi marele premiu - Grand Effie. Este vorba despre 10 trofee de Aur, 18 Argint şi 10 Bronz. În competiţia din acest an au fost înscrise 79 de campanii de către 25 de agenţii. Procesul de jurizare a cazurilor a avut loc în zilele de 9 şi 10 iunie 2011. Juriul competiţiei este format din peste 80 de reprezentanţi ai industriei de marketing şi comunicare din România, seniori ai industriei pe care o reprezintă. Aceştia au evaluat campaniile din perspectiva rezultatelor de vânzari şi a obiectivelor de comunicare atinse şi depăşite.
Effie România este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi organizat pentru al cincilea an consecutiv de către The Institute, parte a Millenium People. Effie este un festival internaţional sub licenţa Effie Worldwide, Inc. Mai multe detalii despre Effie sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului: www.effie.ro.
Anul 2011 este unul aniversar pentru Mercedes-Benz, care împlineşte 125 de ani de inovaţie ce marchează timpul scurs de la momentul în care s-a născut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci când prima pagină din istoria Mercedes-Benz a fost scrisă la Biroul de Patente din Berlin, unde a înregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume.
Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii