Trollhättan, Suedia: Saab Automobile a repornit producţia la uzina din Trollhättan începând din 27 Mai. Pentru această primă zi de producţie a fost planificat un prim lot de 100 automobile, urmând ca în săptamânile ce urmează Saab Automobile să mărească ritmul de producţie zilnică.
La evenimentul de repornire a producţiei au participat Victor Muller, CEO şi Presedinte al Saab Automobile, Dl. Pang Qinghua, CEO al Pang Da Automobile şi Gunnar Brunius, Vice-Preşedinte Achiziţii şi Producţie al Saab Automobile. Primele automobile care au coborât de pe linia de producţie au fost un Saab 9-5 Aero XWD argintiu şi un Saab 9-3 Convertible Independence Edition orange.

Cu producţia repornită, Saab Automobile se va concentra pe asamblarea şi livrarea miilor de maşini comandate către clienţii de pe întregul mapamond. Numărul de comenzi în aşteptare la uzina din Trollhättan este de 6500, comenzi primite de pe toate pieţele pe care Saab este prezent. Numărul total de comenzi primite de Saab în ultima perioadă este de 8100 incluzând aici şi comenzile pentru Saab 9-4X. In aceste cifre sunt incluse şi cele 1300 de automobile comandate de Pang Da Automobile, pentru care s-au achitat 30 milioane de euro în avans.

Sursa: Saab Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii