ŠKODA prezintă noile modele de biciclete pentru 2011. 
Oferta cuprinde inclusiv accesorii şi îmbrăcăminte.
Zdeněk Štybar, campionul mondial la ciclocros, este ambasadorul colecţiei.
Ciclismul reprezintă pentru marcă un important pilon al activităţii de sponsorizare.

Mladá Boleslav, 20 mai 2011 – Tocmai la timp pentru sezonul curent, marca Accesorii Originale ŠKODA îşi prezintă noua ofertă de biciclete şi îmbrăcăminte de ciclism. Gama actuală atrage atenţia mulţumită design-ului atractiv şi a tehnologiei perfecte şi cuprinde produse de la biciclete de copii şi până la biciclete de oraş şi şosea, sau chiar biciclete profesioniste de curse şi mountainbike-uri din carbon. Dublul campion mondial de ciclocros, Zdeněk Štybar este ambasadorul şi imaginea colecţiei. Noua gamă este disponibilă începând de acum, la toţi distribuitorii autorizaţi ŠKODA.

Funcţia de ambasador şi „naş” pentru noile biciclete ŠKODA este preluată de dublul campion la ciclocros, Zdeněk Štybar. Verdictul său reprezintă garanţia calităţii colecţiei: „Noua ofertă este mai diversificată ca niciodată. Cuprinde câte ceva potrivit pentru orice gusturi sau cerinţe. Este ceea ce ne aşteptăm din partea ŠKODA: tehnologie de ultimă oră şi design atractiv, adică ‚simply clever’.” – a subliniat Štybar, care în ultimii doi ani a dominat campionatul mondial de ciclocros.

Aveţi posibilitatea de a alege din în total 7 tipuri de biciclete care au fost dezvoltate în colaborare cu compania Superior. Îmbrăcămintea şi accesoriile, care pentru prima dată poartă noua siglă, au fost produse la compania Kalaš. Prietenii ciclismului cunosc şi apreciază de mult timp bicicletele marca Accesorii Originale ŠKODA: acum se lansează deja a 9-a colecţie a producătorului ceh. Astfel, ŠKODA îşi subliniază legătura strânsă cu ciclismul, ceea ce, în prezent, se exprimă, printre altele, prin sponsorizarea competiţiilor Tour de France şi Giro d’Italia. Din punct de vedere istoric, ŠKODA are oricum o legătură aparte cu vehiculele pe două roţi: în anul 1895, înainte ca primul automobil să fie construit la Mladá Boleslav, părinţii companiei, Laurin & Klement produceau biciclete.

Vârful de gamă din oferta curentă a cehilor este mountainbike-ulSuper 2000. Este primul mountainbike ŠKODA care dispune de un cadru de carbon. Design-ul în culorile maşinii de raliu Fabia Super 2000 a fost ales în onoarea victoriei pe care ŠKODA a obţinut-o la campionatul de raliu IRC 2010 (Intercontinental Rally Challenge) şi a succeselor pe care marca le-a înregistrat, în general, în sportul cu motor. La fel şi mountainbike-ul Fabia RS subliniază activităţile pe care marca le desfăşoară în domeniul motorsport şi poartă numele celei mai rapide Fabia de şosea din toate timpurile. Fabia RS va fi satisface cele mai înalte pretenţii ale amatorilor de tururi „off-road”. Mountainbike-ul se simte în largul său chiar şi pe porţiunile cele mai dificile şi este echipat cu componente SRAM X-Z.
Prietenii ciclismului de şosea vor fi încântaţi de modelul Mont Ventoux. Denumirea spune totul, sugerând caracteristicile bicicletei a cărei greutate este de doar 7,9 kg. Cadrul şi furca frontală sunt realizate din carbon (Carbon UD). Utilizarea componentelor de marcă, de cea mai înaltă calitate, va încânta orice fan al ciclismului.

ŠKODA oferă pentru prima dată un model din categoria „City-Bike“, un tip de bicicletă preferat mai ales în Germania, Belgia şi Olanda. Acesta poartă denumirea Tour şi impresionează prin confort şi agilitate, mai ales pe rutele din oraş şi pe distanţe mai scurte. Denumirea „Tour” provine de la popularul model de maşină, Octavia Tour. Pentru distanţele mai lungi se pretează modelul cross, Octavia.

Chiar şi copiii îşi găsesc bicicleta potrivită la ŠKODA. Modelul de intrare este bicicleta de copii My First ŠKODA. Modelul următor este Racecare, mulţumită roţilor de 20”, reprezintă varianta perfectă de a trece apoi la o bicicletă mai mare.

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii