Astra cu caroserie station wagon este o poveste de succes.

Rüsselsheim / Ellesmere Port. Povestea de succes a Astra Sports Tourer continuă. Versiunea station wagon a modelului compact al Opel nu se află pe piaţă nici măcar de un an, iar fabrica Ellesmere Port din Anglia sărbătoreşte deja 100.000 de unităţi produse. "Răspunsul la Sports Tourer ne-a depăşit aşteptările. Combinaţia sa de design deosebit, tehnologie inovatoare şi utilitate excelentă pentru viaţa de zi cu zi este binevenită peste tot în Europa ", afirmă Alain Visser, Vice Preşedinte Vânzări, Marketing şi Aftersales.

Lansat în luna septembrie a anului trecut, modelul Sports Tourer este lider în segmentul său în Europa. Pentru a satisface cererea, fabrica funcţionează la limita capacităţii şi execută schimburi suplimentare. Cea mai mare piaţă este Germania, unde până în prezent au fost vândute mai mult de 40.000 de unităţi, urmată de Italia şi Marea Britanie. Cel mai bine vândut motor în Europa este 1.4 Turbo, urmat de 1.7 diesel. Vânzarea către flote rămâne puternică, în timp ce ponderea clienţilor privaţi continuă să crească.

Noul station wagon Astra Sports Tourer aduce în segmentul break compact stil, tehnologie practică şi prietenoasă cu mediul. Având acelaşi ADN Opel şi denumirea de Sports Tourer ca omologul său mai mare Insignia, Astra Sports Tourer introduce, de asemenea, aceeaşi concentrare pe calitate de prima clasă şi pe funcţionalitate. Designul portbagajului este eficient din punct de vedere al spaţiului şi permite un volum de încărcare impresionant, de până la 1.550 de litri. Este completat de funcţii inteligente, cum ar fi noile scaune spate cu sistem FlexFold, care se pliază şi se ridică la simpla apăsare a unui buton.

Aspectul atletic este susţinut de o experienţă de conducere la fel de atletică. Astra Sports Tourer are aceeaşi suspensie spate inovatoare şi şasiul mecatronic FlexRide ca varianta hatchback. Alte caracteristici lider în această clasă sunt sistemul de faruri adaptive AFL + şi scaunele faţă ergonomice, aprobate de ortopezi, ce adaugă un plus de confort şi de siguranţă pentru plăcerea la condus.
Astra Sports Tourer a câştigat deja o serie de premii, inclusiv "Volanul de Aur" şi premiul de design "red dot award".

"Noile noastre modele, în frunte cu Astra Sports Tourer, sunt extrem de populare pe piaţă", spune Alain Visser. "Noul Zafira Tourer şi Astra GTC vor fi lansate în toamnă. Iar prin modelul Ampera, primul vehicul electric adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, vom stabili un segment complet nou în Europa. Aceasta este o bază excelentă pentru o creştere continuă."
Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii