Din nou la Hollywood: BMW va fi parte integrantă a următoarei pelicule lansată de Paramount Pictures, “Mission: Impossible – Ghost Protocol”.

Unul dintre automobilele BMW furnizate pentru următorul film care îl va avea pe Tom Cruise în rolul principal este prototipul BMW Vision EfficientDynamics. Maşina a fost selectată pentru tehnologia de avangardă şi pentru că a fost considerată cel mai spectaculos supercar electric al momentului. Modelul BMW i8, care a avut prototipul BMW Vision EfficientDynamics ca sursă de inspiraţie, este programat să intre în producţia de serie în anul 2013.

“Suntem încântaţi că ne implicăm din nou într-un blockbuster marca Hollywood”, a declarat Ian Robertson, membru al Consiliului Director BMW AG şi director pentru vânzări şi marketing. “BMW Group este lider în dezvoltarea mobilităţii viitorului, dar cu accent pe dezvoltarea durabilă. Un exemplu elocvent este prototipul BMW Vision EfficientDynamics, care va fi prezentat în film. Prin designul său futurist şi suprafeţele vitrate extinse, automobilul oferă o perspectivă fascinantă asupra viitorului în ceea ce priveşte plăcerea de a conduce în combinaţie cu o eficienţă maximă. Dispunând de tehnologia BMW ConnectedDrive, automobilul este maşina ideală cu care Ethan Hunt îşi poate păcăli urmăritorii pe străzile înguste sau în traficul urban aglomerat.”

După ce a furnizat automobile pentru proiecte remarcabile de-a lungul ultimelor decenii (filme, producţii TV, videoclipuri) product placement-ul a devenit o latură foarte importantă a comunicării pe termen lung a BMW Group. În ultimii doi ani s-au înregistrat aproape 100 de colaborări la nivel internaţional. Printre cel mai de notorietate se numără filmele The Gostwriter, The Blind Side, Up in the Air, seriale precum Desperate Housewives, Entourage, Californication şi videoclipuri ale unor artişti precum Black Eyed Peas, Kylie Minogue sau Jennifer Lopez. Cele mai faimoase proiecte de product placement din istoria mărcii sunt James Bond (cu BMW Z8 şi Seria 7), seria The Hire (BMW) şi The Italian Job (MINI).

“Mission: Impossible – Ghost Protocol”, regizat de Brad Bird, va avea debutul mondial la jumătatea lunii decembrie 2011. Premiera în România este anunţată pe 16.12.2011.

Sursa: BMW Romania

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii