Magyar Suzuki Corporation (MSC) sărbătoreşte ieşirea din linia de producţie a autoturismului cu numărul 2 milioane.

Ceremonia nu a celebrat doar atingerea pragului de producţie a două milioane de unităţi, dar şi altă aniversare, şi anume împlinirea a 20 de ani de existenţă. Maşina, un Suzuki Swift, de culoare Ablaze Red, a fost condusă afară de Zsolt Gyulay, vice-preşedinte al Comitetului Olimpic maghiar şi al sportivilor olimpici.

Suzuki a fost printre primii producători japonezi care a pus bazele unei plantaţii de producţie în Europa de Est, începând producţia şi vânzările de automobile în 1992. În prezent producţia Magyar Suzuki Coporation deserveşte mai mult de 45 de ţări din Europa şi nu numai.

Hisashi Takeuchi, CEO al Magyar Suzuki Corporation a adresat mulţumiri şi aprecieri tuturor celor care au luat parte la munca depusă şi în succesul acestora de a reuşi performanţa de a produce 2 milioane de vehicule.

Dl Takeuchi, de asemenea, a anunţat că, în urma acestui eveniment special, dedicat dublului jubileu, 20 de norocoşi viitori clienţi Suzuki, vor putea cumpăra un autoturism produs de fabrică, cu un discount de 2 milioane de forinţi. Singura cerinţă este ca aceştia să se înregistreze pentru un test drive la oricare din dealerii reţelei Suzuki din Ungaria, între 15 iulie şi 30 septembrie.

Reprezentanţii de rang înalt ai Comitetului Olimpic maghiar (Magyar Olimpiau Bizottság: MOB), inclusiv preşedintele Zsolt Borkai, au participat, de asemenea la eveniment. Magyar Suzuki a încheiat un acord cu MOB pentru Olimpiada de 4 ani, conform căreia MSC pune la dispozitia sportivilor, antrenorilor lor, lideriilor şi managerilor o flota auto Suzuki.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii