Peugeot 508, 5008, 177 Torpedo şi Peugeot 401 însoţesc aventurile nocturne ale modelului Landaulet 184, vedeta filmului“Midnight in Paris” regizat de Woody Allen.

Marca a fost prezentă în numeroase producţii cinematografice de-a lungul anilor, din era filmelor clasice, cum ar fi „Zazie în metrou” şi “Zi de sărbătoare” până la producţii mai recente, precum „Taxi”.

Tradiţia continuă în zilele noastre, prin intermediul lui Woody Allen şi a filmului său “Midnight in Paris”, care a deschis Festivalul de Film de la Cannes 2011.

Personajul principal din “Midnight in Paris” călătoreşte în timp cu un Peugeot Landulet 184 din 1920, maşina îndeplinind cerinţele producătorului, pentru că oferă un compartiment şofer cu plafon pliabil şi compartiment pentru pasageri acoperit.

În film apar de asemenea un 177 Torpedo, un Peugeot 401 din 1934 şi interiorul unui Peugeot 404.

Două Peugeot 508 apar pe peliculă în iulie 2010, la o săptămână de la difuzarea imaginilor oficiale şi cu mult timp înaintea lansării noului model al mărcii. Un alt model Peugeot care poate fi văzut într-una dintre scenele filmului este 5008.

În final, Peugeot a pus la dispoziţie 10 maşini pentru această producţie.

Sursa: Peugeot Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii