Simone Campedelli, pilotul oficial al echipei Citroën Racing, va lua startul in Raliul Sibiului. Italianul va pilota, in premiera in Romania, modelul CITROËN DS3 R3. Echipajul italian Simone Campedelli/Danilo Fappani a confirmat participarea la cea de-a 11 editia a Raliului Sibiului. Simone Campedelli, 25 ani, va lua startul cu un Citroën DS3 R3, o premiera in competitiile din Romania. „Simone Campedelli este pilot oficial in echipa DS3 R3 TEAM ITALY si tocmai de aceea am decis ca este cel mai potrivit pentru a lua startul in Raliul Sibiului. Vrem sa promovam acest nou model in Romania si, desigur, Citroën Racing Trophy. Ideea este de a arata ca aceasta masina este extrem de competitiva si pentru a face acest lucru am ales un pilot tanar”, a spus Jean Francois Lienere, responsabilul competitii clienti in cadrul echipei Citroën Racing.

Simone Campedelli si-a inceput cariera in 2004, iar in acest sezon a castigat de doua ori pe asfalt, in Rally 1000 MIGLIA si Salento Rally, si o data pe macadam, in Costa Smeralda Rally. „Imi place sa pilotez pe ambele suprafete. Am inteles ca Raliul Sibiului se desfasoara pe o suprafata mai casanta, similara cu cea din Grecia de exemplu. Vom veni pregatiti cu setarile necesare si sunt sigur ca modelul Citroën DS3 R3 se va comporta foarte bine si in aceste conditii”, a spus Simone Campedelli.
Cu ocazia participarii in Romania, echipajul italian va promova Sibiul, emblema orasului fiind pozitionata pe plafonul modelului  Citroën DS3 R3. „Nu am mai fost niciodata la Sibiu, dar am inteles ca este un oras foarte frumos. Tocmai de aceea am decis sa-l promovam si noi la nivel international pentru a atrage cat mai multi turisti aici”, a adaugat Campedelli.

Raliul Sibiului va incepe joi 7 iulie, la ora 20:00, cu startul festiv in Piata Mare a orasului, vineri fiind programate primele 5 probe speciale cu incepere de la ora 16:30. Sambata, in ultima zi a raliului, sunt programate inca 6 probe speciale. „Sunt foarte bucuros ca impreuna cu partenerul nostru, Citroën Romania, am reusit sa aducem un echipaj italian la Sibiu. Cred ca acesta este un punct de atractie suplimentar pentru fani sa vina la Sibiu pentru a urmari acest raliu. Sunt sigur ca si la etapa din acest an spectacolul va fi unul senzational”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului 2011.

Raliul Sibiului 2011 este etapa a cincea in Campionatul National de Raliuri Dunlop si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii