Prima jumătate a anului 2011, considerabil crescută faţă de 2010.
Plusuri în cota de piaţă în 19 din cele 27 de pieţe.
Rezultatele din iunie marchează un nou vârf pentru 2011.

Rüsselsheim. Opel şi-a crescut considerabil vânzările în Europa în prima jumătate a anului 2011, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În primele şase luni ale acestui an, vânzările de autovehicule au crescut cu mai mult de 50.000 de autoturisme, sau 8,2 la sută. În acest timp, cota de piaţă a crescut la 6,4 la sută de la 6,2 la sută, în aceeaşi perioadă a anului trecut. În total, din ianuarie până în iunie 2011, compania a vândut în jur de 659.000 de vehicule în Europa. Opel şi brandul Vauxhall, sora din Marea Britanie, au crescut cotele de piaţă în 19 din cele 27 de pieţe europene.
În iunie, Opel/Vauxhall a atins o cotă de piaţă europeană de 6,8% (în jur de 125.000 de vehicule), cea mai mare pondere lunară a sa din acest an. Al doilea trimestru a marcat al treilea trimestru de creştere consecutivă a cotei de piaţă, comparativ cu trimestrele respective cu un an în urmă.

Meriva şi Astra Sports Tourer sunt în mod deosebit un succes, deoarece ambele sunt lideri segmentele lor. Datorită cererii ridicate, Opel lucrează cu schimburi suplimentare de luni de zile. Opel a redus, de asemenea, vacanţa de vară la uzina din Rüsselsheim, acolo unde este construit modelul Insignia. Şi, datorită cererii mari pentru Astra şi Insignia, Opel a crescut producţia de motoare diesel fabricate la Kaiserslautern, de la 180.000 la 250.000 pe an.

"Noile noastre modele, în frunte cu Meriva şi Astra Sports Tourer, sunt extrem de populare pe piaţă. Modelele actualizate Corsa şi Antara sunt un succes, iar vânzările Insignia continua să crească în al treilea an al modelului pe piaţă", a declarat Alain Visser, Vice-Preşedinte Vânzări, Marketing şi Aftersales. "Noul Zafira Tourer şi Astra GTC vor fi lansate în toamnă. Şi, cu modelul Ampera, primul vehicul electric adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, vom stabili un segment complet nou în Europa. Aceasta este o bază excelentă pentru o creştere continuă."

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii