Odata cu startul unui nou sezon in Barclays Premier League, competitie transmisa in Romania de Digi Sport, Citroën si Arsenal Football Club au anuntat prelungirea parteneriatului pentru inca trei ani. Astfel, Citroën DS4, Noul Citroën C4 si Citroën DS3 devin masinile oficiale ale clubului londonez. „Parteneriatul cu Arsenal FC ne va permite sa dezvoltam si sa contruim o asociere pozitiva cu unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din Anglia. Citroën este o marca recunoscuta pentru creativitatea sa, pentru stilul distinctiv si ambitia sa. Tocmai de aceea am ales sa sustinem echipa Arsenal care are aceleasi valori ca si noi”, a spus Linda Jackson, directorul filialei Citroën UK.

In afara branding-ului de pe Emirates Stadium, Citroën va dezvolta un parteneriat integrat cu clubul londonez si va promova asocierea cu Arsenal nu doar in Marea Britanie, ci si in Europa si China. Staff-ul si jucatorii echipei vor avea la dispozitie noile modele Citroën, precum Citroën DS4, Noul Citroën C4 si, desigur, Citroën DS3 ( Top Gear Magazine’s Car of the Year). De asemenea, gama de vehicule utilitare va fi folosita pentru transportul echipamentului sportiv la meciurile din deplasare, dar si la actiunile caritabile organizate de club.

In ultimii trei ani, Citroën a colaborat cu Arsenal la numeroase proiecte caritabile iar banii au fost donati asociatiilor Teenage Cancer Trust si Centrepoint. In plus, Citroën, furnizorul oficial de masini al clubului de fotbal Arsenal Londra, a initiat si un program avansat de conducere defensiva pentru a-i invata pe tinerii jucatori ai clubului cum sa conduca in siguranta pe drumurile publice.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii