Al patrulea model Chevrolet donat anul acesta va ajunge alături de copiii Organizaţiei SOS Satele Copiilor din România.
Automobile Sibiu oferă întreţinere gratuită până la 100.000 de km, pentru modeluldonat.

Cisnădie. Chevrolet îşi sărbătoreşte centenarul anul acesta donând 100 de maşini Organizaţiei SOS Satele Copiilor din Europa. Acestui proiect i s-au alăturat şi distribuitorii săi, aceştia oferind întreţinere gratuită până la 100.000 km sau 3 ani modelelor donate. „Este un proiect la care întreaga echipă Chevrolet a contribuit cu entuziasm. Ne bucurăm să putem face ceva pentru copiii şi familiile susţinute de această organizaţie. Astăzi donăm cea de-a patra maşină, un Chevrolet Spark. Chevrolet România a mai donat anul acesta un Chevrolet Cruze şi două modele Chevrolet Spark” a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România. Automobile Sibiu, dealer Chevrolet, a  anunţat în cadrul evenimentuluidin 17 august, care a avut loc în SOS Satul Copiilor din Cisnădie,că oferă  întreţinere gratuită pâna la 100.000 km sau 3 ani, pentrumaşina donată. Automobile Sibiu, a mai oferit întreţinere gratuită până la 100.000 km şi pentru modelul donant în martie, un Chevrolet Cruze.„Automobile Sibiu a susţinut cu plăcere acest proiect şi întreaga echipă a fost bucuroasă să poată dona în luna martie 100.000 de km deîntreţinere gratuităpentru modelul Chevrolet Cruze. 

La fel ca şi atunci, ne simţim onoraţi să facem ceva pentru copiii organizaţiei SOS Satele Copiilor şi ne bucurăm să anunţăm că am decis să facem acelaşi lucru şi pentru modelul Chevrolet Spark care va fi donat astăzi” a declarat domnul Constantin Tatu, administratorul societăţii Automobile Sibiu. 

Cheile maşinii şi certificatul care atestă  întreţinerea gratuită până la 100.000 km sau 3 ani, au fost înmânate Directorului SOS Satul Copiilor Cisnădie, Dl. Florin Hariga. 

„Ne bucurăm să vă avem alături de noi şi acum, la cel de-al doilea eveniment organizat în judeţul Sibiu, în cadrul căruia Chevrolet donează a patra maşină către SOS Satele Copiilor România. Mulţumim atât  Chevrolet cât şi dealerului Automobile Sibiu pentru donaţia făcută către SOS Satul Copiilor Cisnădie. Credem ca aţi ajuns deja să ne cunoaşteţi şi să ne îndrăgiţi şi vă aşteptăm să reveniţi în mijlocul nostru şi cu alte ocazii la fel de frumoase şi nobile. La Mulţi Ani Chevrolet pentru cei 100 de ani de viaţă!” a declarat domnul Florin Hariga, Directorul SOS Satul Copiilor Cisnădie.

La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Dl. Martin Bottesch, Prefectul Sibiului, Dl. Horaţiu Răcuciu,şi Primarul oraşului Cisnădie,  Dl. Johann Krech. 

Programul de Parteneriat European
Pentru a-şi sărbători centenarul, Chevrolet a decis să ofere 100 de cadouri unei organizaţii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizaţiei SOS Satele Copiilor în Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel.Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor şi Chevrolet Europe a fost semnat şi anunţat în ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de către Wayne Brannon, Președinte și Director Executiv Chevrolet Europe, şi Richard Pichler, Secretar General al SOS Children's Villages International.Iniţiativa va spori mobilitatea copiilor şi mamelor lor SOS, precum şi abilitatea asistenţilor sociali care administrează Programele de Consolidare Familială SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunităţi.Chevrolet va oferi organizaţiei SOS Children's Villages 20 de autovehicule de oraș Spark, 20 de autovehicule Aveo  hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate între 22 februarie şi 3 noiembrie 2011, ziua de naştere a companiei Chevrolet, care a fost înființată la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet şi William Durant în Detroit.

Despre SOS Satele Copiilor România 
SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 132 de ţări ale lumii.

Despre SOS Kinderdorf International
SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 132 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilităţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaţional. 

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii