Mercedes-Benz Romania a raspuns provocarii „Fa urmatorul pas!”, lansata de Organizatia Nationala „Cercetasii Romaniei”, cu ocazia celei de-a cincea Jamboree Nationale, alegand sa faca pasi pe patru roti.

In perioada 11-21 august 2011, a avut loc in preajma orasului Saliste cel mai mare eveniment de educatie non-formala din Romania, RoJAM. Pentru mai bine de doua saptamani autovehiculele Mercedes-Benz au fost „Gata oricand!” sa fie de folos organizatorilor adunarii cercetasesti.

Implicarea Mercedes-Benz in aceasta cea de a cincea Jamboree Nationala organizata in Romania este un demers firesc si se bazeaza pe un parteneriat inceput anul trecut sub egida:,,Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata Oricand!”. Mai mult, atat Mercedes-Benz, cat si Organizatia „Cercetasii Romaniei” promoveaza valori precum responsabilitatea si protectia mediului. Astfel, in anul aniversar in care Mercedes-Benz implineste 125 de ani, din momentul in care Carl Benz a inventat automobilul, dorim sa reconfirmam atasamentul fata de aceste valori. 

Camionul Mercedes-Benz Atego a facilitat transportul materialelor de la Turda, Targu Mures, Fagaras pana la locatia in care s-a desfasurat Jamboreea, precum si retur. Autovehiculele comerciale usoare, Mercedes-Benz Vito si Mercedes-Benz Viano, au ajutat la transportul participantilor si al staff-ului la diverse activitati de prin imprejurimi, iar  Mercedes-Benz GLK a reprezentat un ajutor de nadejde in diferite interventii din muntii Cindrel. Astfel, cele patru autovehicule puse la dispozitie de Mercedes-Benz Romania  au strabatut sute de kilometri atat pe sosele, cat si pe drumuri forestiere, contribuind la succesul evenimentului cercetasesc.

Intrucat inca de la inceputul proiectului RoJAM si-au aratat dorinta de a sprijini comunitatea locala din Saliste si imprejurimi, reprezentantii Mercedes-Benz si invitatii acestora au asistat la derularea proiectelor sociale numite „Calfe”, pe parcursul celor trei zile petrecute in RoJAM. Acestia au ramas impresionati de munca si entuziasmul pe care cercetasii le-au depus in curatarea si tratarea exponatelor din Muzeul etnografic din Gales, la marcarea traseului turistic Sibiel-Saliste-Poiana Soarelui si la amenajarea spatiului de joaca in curtea Gradinitei din Saliste.

Lista sponsorilor:
Sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Orasului Saliste, World Scout Foundation, Fundatia Sasilor Transilvaneni, Mercedes-Benz, European Scout Foundation, Danone, BCR, MIC.RO, SanoVita, Smurd, Stage Expert, Falcon, Bilbor, RCS & RDS, Creative Nuke Explosive Ideas, Black Maria Production, Kiss FM si COMUNICATEDEPRESA.RO.

Vizitati-ne la www.rojam.ro  si  www.scout.ro

Despre INSIDE BRAND
100 DE ANI DE CERCETASIE IN ROMANIA

Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” (ONCR – www.cercetasiiromaniei.ro ) este o miscare educativa de tineret din Romania, cu circa 2.500 de membri in peste 55 de centre locale (filiale) raspandite in toata tara. 

Cercetasia este o miscare educativa a copiilor si tinerilor, bazata pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisa tuturor, indiferent de nationalitate, rasa, sex, credinta sau conditie sociala, in concordanta cu metoda Scout. Cercetasia contribuie la dezvoltarea tinerilor, in vederea implinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetateni responsabili ai comunitatii locale, nationale si internationale.
 
In 2013 cercetasii romani vor sarbatori un centenar de educatie non-formala, dovada a faptului ca spiritul cercetasesc a rezistat de-a lungul anilor si prin intermediul numerosilor sai membri cercetasia nu va inceta sa creeze o lume mai buna.

Sursa: RoJAM
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii