Noul Swift Sport este un model compact si rafinat care a rezultat din prima modificare integrala a modelului anterior  lansat in 2006. Masina are un aspect exterior mult mai agresiv si demn multumita unei forme cu garda la sol mult mai joasa care da un sentiment de stabilitate si datorita unei bare frontala mare, care evoca performante sportive. Interiorul sau combina sportivitatea esentiala cu un aspect de inalta calitate avand caracteristici de design care sporesc entuziasmul condusului.

Puterea mai mare si consumul redus de combustibil sunt livrate de catre motorul de 1.6 litri M16A, pe care Suzuki l-a dezvoltat exclusiv pentru Swift Sport. Motorul este cuplat la o transmisie special dezvoltata manuala cu sase trepte, care rezulta intr-o performanta atat incitanta cat si responsabila fata de mediu. In plus, noul Swift Sport ofera o stabilitate superioara in viraje si mai multa receptivitate la manevre datorita designului sistemului de arcuri de suspensie si a reglarii interne ale caroseriei.

Nivelurile ridicate de siguranta sunt asigurate de caracteristici precum caroseria usoara, rigida, dotata cu sistem de absorbtie a impactului, sapte airbag-uri (inclusiv airbag-uri cortina si arbag-uri pentru genunchiul soferului), si un Sistem Electronic de Stabilitate (Electronic Stability Program).

Lungime: 3,890mm
Latime: 1,695mm
Inaltime: 1,510mm
Ampatament: 2,430mm
Ecartament fata: 1,470 mm
Ecartament spate :1,475mm
Capacitate cilindrica: 1,586cm3
Putere 136CP/6,900rpm
Cuplu maxim : 160Nm/4,400rpm

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii