Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri se va desfasura la Arad in perioada 05-06 august 2011, iar organizatorii promit un spectacol total, tinand cont de faptul ca si in acest an, competitia aradeana va cupla doua campionate nationale (al Romaniei si al Ungariei) intr-o singura etapa. Aproximativ 100 de piloti romani si maghiari se vor duela pe macadamul din judetul Arad, acestia urmand a puncta doar in clasamentele nationale, insa va exista si un clasament comun pentru primii 3 piloti. Echipajul 79 Alex Filip/Bogdan Iancu porneste la drum increzator, cu toate ca cei doi nu sunt familiarizati cu noua configuratie a raliului aradean, din cauza faptului ca nu au participat la etapa din 2010. Cu toate acestea, modelul Renault Clio R3 Maxi este pregatiti 100% pentru concurs, Alex Filip efectuand in acest sens o sesiune de teste pe un drum de macadam din orasul Sinaia. In urma acestui antrenament au fost puse la punct setarile tehnice ale masinii de concurs, totul pentru o adaptare cat mai rapida la Raliul Aradului.

“Dupa rezultatul pozitiv obtinut in Raliul Sibiului a urmat o perioada de pregatiri intense pentru urmatoarele etape de macadam care au mai ramas de disputat. Vineri, pe 29 iulie am participat la o sesiune de teste la volanul masinii noastre de concurs – Renault Clio R3 Maxi pe un drum de macadam din orasul Sinaia. Am facut noi setari masinii si pot spune ca suntem pregatiti pentru Raliul Aradului. Multumiri Primariei Orasului Sinaia pentru gazduirea sesiunii de teste.

In ceea ce priveste aceasta noua etapa din calendarul competitional FIA, este laudabila initiativa organizatorului si a Federatiilor ambelor tari de a cupla doua campionate nationale intr-o singura etapa. De aceea, la Raliul Aradului vor fi peste 100 de echipaje, care vor face spectacol. Speram sa fim lipsiti de ghinion si sa ne putem face mersul. Este o etapa foarte indepartata de casa si asta imi ofera un sentiment aparte. Pentru noi, raliul incepe ca de obicei, joi, 4 august la Orange store, unde ii asteptam pe fanii motorsportului din Arad sa povestim despre raliuri. Locatia este BD. Revolutiei NR. 39-41, Magazin Ziridava Parter, incepand cu ora 18.00“, a declarat Alex Filip.

De asemenea, inainte de Raliul Aradului, multumita Primariei Orasului Sinaia, pilotul bucurestean a mai avut parte de o scurta sesiune de antrenament, insa de aceasta data la volanul unui superb model Renault Megane RS de serie. Alex Filip a participat duminica, 24 iulie, in calitate de deschizator al traseului de concurs la etapa de viteza in coasta din cadrul Campionatului National– Sinaia Forever.

Echipajul Filip/Iancu multumeste partenerilor care fac posibila participarea in Campionatul National de Raliuri – Orange, Renault, Michelin, BRD, Computerland, Mobil 1 prin Star Lubricants, Hotel Hilton Sibiu, Converse prin Elmec Romania si suplimente.ro
Masina de concurs este pregatita de Colina Motors, iar echipamentul de protectie pentru concurs poarta marca OMP.


Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii