Citroën si Sébastien Loeb au decis sa-si continue fantastica aventura sportiva si sa porneasca in cautarea unor noi victorii in sezoanele competitionale 2012 si 2013 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Pilot al Marcii din 2001 si septuplu campion mondial, Sébastien Loeb a decis sa isi prelungeasca colaborarea cu Citroën pentru 2 sezoane suplimentare si sa se lupte alaturi de copilotul sau Daniel Elena pentru noi victorii la volanul modelului DS3 WRC.

Sébastien Loeb se lanseaza cu entuziasm in aceasta noua provocare: "Odata cu intrarea altor constructori in campionat, competitia se va intensifica in sezoanele urmatoare. Cu atat mai mult cu cat din 2012 se modifica reglementarile legate de ordinea de start, toti concurentii trebuind sa se bata cu arme egale. Pentru a-i infrunta eu imi pun increderea in Citroën, echipa pe care o cunosc bine, si DS3 WRC, masina pe care am pus-o la punct impreuna cu Citroën Racing".

Pentru Frédéric Banzet, director general Citroën:"Sébastien Loeb este un formidabil ambasador al Marcii. Imaginea lui a fost intotdeauna foarte legata de a noastra. El personifica indrazneala, sportivitatea, spiritul de competitie, valori ce ne sunt dragi. Suntem mandri de fidelitatea sa fata de Citroën si de faptul ca isi va continua cariera alaturi de echipa sa de debut".

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii