Cel mai nou service Suzuki din India se află poziţionat la o altitudine de 3,740 metri.

În luna iulie 2011, Maruti Suzuki a inaugurat un nou punct de lucru într-una din cele mai izolate regiuni ale Indiei, situat la o altitudine de 3,740 metri deasupra nivelului mării, devenind astfel singurul service din lndia situat la această altitudine.

Noul punct de lucru, situat în Kaza - Himachal Prodesh, în partea de nord-est a continentului, este amplasat lângă cea mai mare staţie de benzină din lume şi a fost deschis pentru a răspunde numărului tot mai mare de clienţi din regiune, precum şi al traficului de turişti înregistrat în ultima perioadă.

Noul sediu ve deservi o piaţă locală de 700 de vehicule şi va elimina parcurgerea unei distanţe de 150 de mile până la cea mai apropriată reprezentanţă Suzuki.

Subsidiara Maruti Suzuki deţine cea mai extinsă reţea de distribuţie şi service-uri din India şi o cotă de piaţă de peste 50% din vehiculele de pasageri vândute în India. În 2010, volumul vânzărilor a ajuns la 1,1 milioane de unităţi, urmând ca în 2013 să atingă pragul de 1,7 milioane de unităţi. În prezent compania administrează 900 de dealeri şi 2,992 de ateliere de service care deservesc 1,406 de orase. Deoarece infrastructura rutieră este în curs de dezvoltare într-un ritm rapid, planurile pe termen lung vizează deschiderea unui service la fiecare 25 de kilometri în India.


Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii