Localitatea Mărgău de lângă Cluj va deveni în data de 28 august baza unei noi etape Suzuki Challenge, evenimentul care reuneşte comunitatea de posesori ai modelelor Suzuki de teren pentru o competiţie amicală organizată la standardele Campionatului Naţional de Off-Road din România.

Suzuki Challenge, competiţia destinată posesorilor de modele Suzuki de teren revine pentru a doua oară în acest an într-o etapă a Campionatului Naţional de Off-Road din România (CNOR). Noul eveniment este inclus în programul Cupei Taubenreuther Transsylvania, a V-a etapă a CNOR, care se va desfăşura în intervalul 25-28 august în zona Beliş-Vlădeasa (Cluj) – cu baza la Mărgău.

Această zonă este recunoscută pentru peisajele superbe şi pentru traseul foarte tehnic, graţie unei varietăţi de obstacole naturale. Practic, vor fi de înfruntat 100 de km de mlaştini cu noroaie adevărate, şleauri, pârâuri, bolovani, ravene, urcări, coborâri alunecoase etc.

Suzuki Challenge va încheia această etapă a CNOR si se va desfăşura simultan cu trialul (superspeciala) de duminică 28 august oferind posesorilor de modele Suzuki Grand Vitara, Jimny şi Samurai ocazia de a trăi adrenalina tipică off-road-ului. Acest lucru este valabil pentru orice model Suzuki de teren, indiferent de gradul de pregătire al şoferului sau al maşinii.

Punctajele obţinute de participanţi în această cupă monomarcă nu vor influenţa clasamentul Campionatului Naţional de Off-road, participanţii neavând nevoie să fie piloţi acreditaţi FRAS (Federaţia Română de Automobilism Sportiv). Însă standardele trialului vor fi la cel mai înalt nivel de organizare. De altfel, Cupa Taubenreuther Transsylvania se desfăşoară sub egida FRAS şi CNOR după regulamentul Campionatului Naţional de Off-Road 2011.

Eforturile participanţilor la Suzuki Challenge vor fi răsplătite cu o serie de premii speciale oferite de către Suzuki România. Însă adevăratul câştig este participarea la un eveniment care permite practicarea unei pasiuni împărtăşite de posesorii de modele Suzuki 4x4. Pentru participanţii noi, Suzuki Challenge va însemna descoperirea unei comunităţi de oameni care ştiu să se bucure de viaţă şi de maşina lor.

Înscrierea la Suzuki Challenge este gratuită pentru concurenţi. Lista de înscrieri este deschisă din acest moment. Înscrierile se fac la adresa www.suzuki.ro, printr-un e-mail trimis la contact@suzuki.ro cu subiectul “Suzuki Challenge”, sau la www.offroadtranssylvania.ro.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii