Crossover-ul perfect şi cu performanţe de vârf creat de Infiniti, conceput de şi construit pentru Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, îşi va face debutul sub forma unui concept la ediţia cu numărul 64 a Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt, marţi, 13 septembrie.

Crossover-ul perfect şi cu performanţe de vârf creat de Infiniti, conceput de şi construit pentru Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, îşi va face debutul sub forma unui concept la ediţia cu numărul 64 a Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt, marţi, 13 septembrie. Pilotul Red Bull Racing şi ambasadorul global al mărcii Infiniti îşi va dezvălui „propria” maşină la ora 14:15.  Prima maşină produsă în serie care va purta numele „Vettel”, versiunea FX Sebastian Vettel este cel mai uşor, mai rapid şi mai aerodinamic model FX construit vreodată. Acesta va reflecta dorinţa campionului mondial de a urca la volanul unui crossover care atinge 300 km/h, pe care îl poate conduce pe autostrăzile fără limită de viteză din ţara sa natală.

Având la bază modelul FX50S Premium propulsat de un motor V8, care este deja unul rapid şi sportiv, versiunea FX Sebastian Vettel va prezenta modificări la motor, suspensie şi caroserie. Vor fi implementate şi îmbunătăţiri aerodinamice realizate în colaborare cu Red Bull Racing. Acest model unic se mândreşte şi cu un interior personalizat după gustul lui Sebastian Vettel, ducând exclusivitatea şi individualitatea specifice mărcii pe noi culmi.

Dezvăluirea maşinii şi conferinţa de presă Infiniti de la Frankfurt pot fi urmărite în direct pe site-ul www.infinitieurope.com.

Sursa: Infiniti Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii