După ce în luna iunie debuta cu o platformă on-line, cinci centre de automobile rulate certificate BMW Premium Selection vor fi deschise oficial în Romania pe 3 septembrie în urma unor investiţii de peste 3,5 milioane Euro. Din aceeaşi dată începe şi un program special de finanţare, o aplicaţie dedicată iPhone este programată pentru lansare din 5 septembrie.

BMW Premium Selection a debutat la data de 17 iunie cu o serie de servicii unice pentru România: un parc de peste 3000 de automobile care includea maşini de companie BMW AG, garanţie de minim 24 de luni sau asistenţă gratuită timp de 12 luni sau 10.000 km. Toate automobilele din programul BMW Premium Selection sunt modele BMW şi MINI cu o vechime între 6 luni şi 5 ani, 6000 km şi 120.000 km şi sunt supuse prealabil unei verificări tehnice complete.

După lansarea platformei on-line din luna iunie (www.bmw-premiumselection.ro), cinci centre BMW Premium Selection sunt inaugurate simultan în 3 septembrie:
-Bucureşti, Automobile Bavaria (Şos. Bucureşti-Ploieşti 53A, Sector 1)
-Brăila, APAN Motors (DN22 km 4)
-Iaşi, Trado Motors (Str. Luca Arbore, Nr 3)
-Oradea, Grup West (Calea Clujului, nr. 300)
-Piteşti, MotorAG (DN 65B, km 2, Varianta A1 - Slatina)

Toată activitatea este organizată prin dealeri autorizaţi BMW şi beneficiază de experienţa mărcii în domeniul automobilelor rulate, precum şi de resursele şi expertiza de service în pregătirea automobilelor . În total, parcul de maşini din România include la lansare 100 de unităţi. Suma totală a investiţiilor iniţiale pentru pregătirea celor cinci centre este de peste 3,5 milioane Euro care include amenajarea locaţiilor şi organizarea stocului.

„După anunțarea programului in iunie, a urmat o fază în care dealerii BMW Premium Selection au făcut investiţii importante, lansarea fiind condiţionată de respectarea standardelor BMW şi organizarea unui stoc. Am alăturat astfel aproximativ 100 de automobile din România unei oferte bogate de automobile de companie BMW AG din Germania . Încercăm să găsim astfel un răspuns pentru fiecare solicitare a clienţilor noştri," explică Alexandru Dobre, Sales Manager BMW Premium Selection.

Servicii de finanţare
BMW Financial Services a creat un nou produs de finanţare destinat BMW Premium Selection, astfel încât procesul de vânzare al autoturismelor BMW care intră în acest program să fie susţinut şi de oferte de finanţare competitive si totodată sa fie unul facil şi rapid pentru client.

Condiţiile oferite sunt similare cu cele la achiziţia unui automobil nou: 5 ani cu avans minim de 20%, dobândă de finanţare de 7,9% şi valoare reziduală de maxim 20% (condiţiile pentru perioada de finanţare şi valoarea reziduală sunt influenţate de vechimea automobilului). Suplimentar, prin GAP Insurance (Asigurare la Valoarea de achizitie), utilizatorului îi poate fi restituit până la 100% din valoarea asigurată în cazul unui incident precum daună totală sau furt total, pentru autoturismele cu o vechime de maxim 3 ani la momentul finanţării si de maxim 5 ani la momentul producerii evenimentului.

Aplicaţie inovatoare iPhone
Începând cu data de 5 septembrie va fi disponibilă o aplicaţie iPhone dedicată BMW Premium Selection care va putea fi descărcată gratuit. Aceasta include funcţii avansate de căutare în stocul de automobile şi o contactare rapidă a dealerului dorit. Totodată clientul poate primi informaţii despre oferte şi evenimente organizate de dealerul preferat şi are acces la ultimele știri despre mărcile BMW Group.

„Aplicaţia este dedicată clienţilor care iau o decizie de cumpărare într-o perioadă mare de timp, urmăresc ofertele atent până la descoperirea automobilului care se potriveşte perfect cerinţelor proprii. Cu un singur click aplicaţia oferă rapid posibilităţi extinse de căutare şi informaţii complete despre oferta fiecărei locaţii. Apoi dealerul poate fi contactat rapid, tot de pe telefon," explică Dobre.

BMW Premium Selection pe scurt:
-Modele BMW sau MINI cu o vechime între 6 luni şi 5 ani, 6000 km şi 120.000 km.
-O ofertă de peste 3000 de automobile care include automobile de companie BMW AG Germania
-Parc cu 100 de automobile în România
-5 centre în ţară: Brăila, Bucureşti, Iaşi, Oradea, Piteşti
-www.bmw-premiumselection.ro
-Aplicaţie iPhone cu funcţii de căutare extinse
-Leasing cu finanţare pe o durată de până la 5 ani
-Garanţie completă 24 de luni
-12 luni sau 10.000 km servicii de întreţinere gratuită
-Asistenţă rutieră non-stop
-Verificare completă şi remedierea defectelor automobilului
-Istoric de service şi verificarea numărului de kilometri
-Posibilitatea de achiziţionare de pachete Service Inclusive
-Ofertă de buy-back şi trade-in
-Pentru automobilele importate din Germania: preţul afişat pe site include costurile de transport şi livrare, nu include taxa pentru prima înmatriculare.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii