Iarna se apropie cu pasi repezi si soferul gospodar se gandeste deja la rotile de iarna.

Cum in privinta anvelopelor, lucrurile vor fi clarificate de legea care va obliga pe toata lumea la portul cauciucurilor de iarna, in ceea ce priveste jantele, exista in continuare dilema aliaj versus otel.

OZ Racing vine ca de obicei in intampinarea acestei probleme si propune doua modele de jante de aliaj MSW, special concepute pentru sezonul rece.

Inainte de a le prezenta mai in detaliu, trebuie mentionat ca jantele de aliaj de iarna produse de OZ au o protectie sporita a finisarii exterioare, pentru a face fata amestecului zapada/gheata/murdarie/substante chimice/nisip prezent din abundenta pe sosele noastre.

Aceasta protectie este realizata prin aplicarea succesiva a patru straturi de vopsea si lac, ultimul fiind o vopsea mata in loc de polish.

MSW imbina designul si calitatea OZ Racing cu o valoare deosebita pentru banii investiti. Un brand lansat de OZ Racing inca din anii ’80, MSW reprezinta o lunga traditie marcata de cele mai inalte standarde de siguranta si calitate a designului. Toate jantele MSW au omologarea TUV obtinuta prin testarea in regim de competitie auto.

Cele doua modele prezentate in acest articol sunt MSW 19 si MSW 22.

MSW 19
Janta MSW 19 este un top-seller pentru OZ Racing prin faptul ca este o janta robusta si eleganta in acelasi timp, special conceputa pentru iarna, dar putand fi folosita fara probleme si restul anului. Cu designul in cinci spite si finisarea Full Silver, MSW 19 acopera o plaja larga de aplicatii in diametrele 14”-15”-16”-17”-18”.
MSW 22

Janta MSW 22 este de asemenea o janta conceputa special pentru iarna, cu atributele descrise mai sus, care vine si cu design mai deosebit, cinci spite duble si o alura mai sportiva. Conceputa in nou finisare grey silver si diametrele de 14”-15”-16”-17”, acopera o gama larga de aplicatii de masini.

In incheiere, merita mentionat ca OZ Racing, prin toate brandurile sale OZ, MSW si Sparco, tinde catre excelenta prin faptul ca ia in calcul atat tendintele pietei in materie de design si siguranta, cat si prin inovatia continua care se reflecta in calitatea si versatilitatea produselor sale.

Pentru mai multe detalii, puteti vizita www.jantealuminiu.ro sau www.ozracing.com.

Sursa: OZ Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii