Noul Honda Civic va fi lansat la IAA Frankfurt Motor Show 2011 în Septembrie. Creat exclusiv pentru piaţa europeana, noul model hatchback va fi oferit exclusiv in varianta cu 5 uşi şi va concura în segmentul compact, începând din 2012.

Designul reîmprospătat al noului Civic se regaseşte în zona blocurilor optice posterioare, unite pentru a funcţiona ca spoiler. Forma aerodinamică a spoilerului uşurează trecerea masei de aer pe lângă caroserie – însă acesta este doar un exemplu al modului în care maşina a fost modificată.

Aproape toate elementele caroseriei au fost redesenate, cu accent pronunţat pe calitatea condusului şi a manevrabilităţii, pe emisiile de CO2 şi calitatea interiorului –  în acelaşi timp păstrând spaţiul în habitaclu şi în portbagaj la un nivel de top în segment, precum şi renumita flexibilitate a acestora.

Descoperiţi mai mult în filmele ce detaliază fazele de dezvoltare a modelului. Filmele sunt găzduite pe un media player interactiv; puteţi descărca foarte uşor  aceste secvenţe video sau integra playerul în websiteul propriu. http://multivu.com/players/English/51356-honda-motor-europe/

Sursa: Honda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii