Renault Romania anunta incheierea parteneriatului prin care devine sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in vederea  participarii sportivilor romani la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. In contractul de sponsorizare este prevazut ca fiecare sportiv medaliat cu aur, argint si bronz la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra din 2012 va fi premiat cu un autoturism Renault. Modelele Renault care vor fi acordate ca si premii olimpicilor romani la Londra sunt: Latitude, Megane sau Twingo, in functie de treapta podiumului pe care vor urca.

Modelele au fost putut fi admirate ieri, 27 septembrie a.c., in cadrul evenimentului de inaugurare a „Casei Olimpice” (Bucuresti), eveniment la care au participat numeroase personalitati ale sportului romanesc dar si din viata politica.  Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: “Suntem onorati sa fim alaturi de marile valori sportive ale Romaniei. Acest parteneriat se inscrie perfect in strategia noastra de dezvoltare a marcii Renault. Mentalitatea de invingator, dinamismul, ambitia si spiritul de fair play, caracteristice miscarii olimpice, se armonizeaza perfect cu valorile brandului Renault.“Octavian Morariu, Prexedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a precizat: “Parteneriatul de imagine dintre Renault si COSR, doua branduri cu notorietate, traditie si recunoastere internationala, va contribui la atingerea obiectivelor de performanta, atat ale noastre, cat  si ale partenerilor nostri. Consideram ca premiile constand in autoturisme Renault, cu care va fi rasplatita performanta campionilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra, sunt un factor motivant foarte important pentru sportivi.“

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii