Conceptul revoluţionar pentru mobilitate urbană cu zero emisii.
Conducere electrică de la 16 ani.

Rüsselsheim/Frankfurt. Opel are motive serioase să devină atracţia celei de-a 64-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt, cu un vehicul electric pe baterie nou-nouţ. Conceptul deschide un nou capitol în mobilitatea electrică şi extinde rolul de pionier al Opel în sisteme alternative de propulsie. Cifrele cheie în cazul acestui autovehicul capabil de a merge pe autostradă sunt 100 de kilometri pentru un euro, o treime din greutatea unei maşini mici moderne şi viteză maximă de 120 km/h.

Inspirat din sucesul Ampera, conceptul revoluţionar creează o nouă clasă de vehicule uşoare electrice cu mobilitate urbană cu zero emisii.

Tandemul cu două locuri are potenţial de producţie şi ar fi accesibil şi clienţilor mai tineri. Aceştia ar putea începe să conducă de la 16 ani o versiune limitată la viteza maximă de 45 km/h. Necesarul de energie este de zece ori mai redus decât în cazul unei maşini mici, iar costurile cu energia de doar un euro pentru 100 km, ajută atât mediul înconjurător, cât şi bugetul personal.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii