Next Automobile-Pitesti, dealer autorizat Toyota, aniverseaza 7 ani de performanta si inovatie  pe piata auto din Romania, avand o cifra de afaceri de 12 milioane RON in primele 9 luni ale acestui an, 2011 fiind anul in care compania cu sediul central in Pitesti castiga cota de piata si isi consolideaza pozitia solida de pe piata locala. Infiintata in 2004, Next Automobile, dezvolta o preocupare speciala pentru protectia mediului, numarandu-se printre primele dealership-uri din Romania care a obtinut certificate ISO 14001 pentru ecologie, implicandu-se in diferite proiecte si promovand un stil de viata eco. De retinut faptul ca primul model eco Toyota Prius, imediat dupa lansarea oficiala in Romania inca din anul 2006, a fost vandut de catre compania Next Automobile. De asemenea, compania respecta standardele Sistemului de Management Integrat de Calitate (ISO 9001) si Sanatate si Securitate Ocupationala (ISO 18001).

In cei 7 ani, reprezentanta Toyota numara peste 2000 de autoturisme vandute, iar acum 3 ani a reusit sa se extinda si in judetul Valcea prin deschiderea in 2008 a unui modern centru auto integrat de tip 3S realizat printr-o investitie greenfield de peste un milion de euro.

Secretul succesului pentru Next Automobile consta in oferirea de servicii de calitate si consultanta permanenta clientilor atat in procesul de vanzare, dar si in procesul de post-vanzare. Showroom-urile Next Automobile sunt echipate cu cele mai moderne echipamente, iar echipa de 40 de angajati  beneficiaza anual de traininguri de perfectionare.

“Motto-ul dezvoltarii este respectul fata de angajat. Celalalt pilon al strategiei de dezvoltare este continuarea implementarii principiului Kaisen, preluat din cultura japoneza, constand intr-un efort continuu de imbunatatire si dezvoltare a aptitudinilor si a cunostintelor, principiu care se aplica atat vietii profesionale, dar si celei private.  Mai departe dorim ca angajatii sa rasfranga acest principiu catre client”, declara Tiberiu Breazu, director general Next Automobile.

Proprietarii de automobile beneficiaza de service-ul auto performant. Investitiile continue in echipamente de ultima generatie permit un grad inalt de specializare si o excelenta calitate a reparatiilor, nu numai a modelelor marcii Toyota, dar si a celorlalte marci auto. Service-ul auto de la Pitesti a primit recunoasterea calitatii serviciilor sale de reparatii din partea Toyota Motor Europe. Next Automobile respecta Standardele Toyota de Excelenta in Service : Toyota Customer Service Management ( TSM) Bronze Level incepand din 2008 pentru Atelierul de Reparatii Auto si Toyota Customer Service Management (TSM) Silver Level incepand cu 2011 pentru Tinichigerie Vopsitorie.

Pentru ca satisfactia clientului este pe primul loc, dealerul Toyota de la Pitesti a dezvoltat pentru clientii sai sistemul “buy-back”, a implementat o politica de fidelizare a clientilor prin emiterea de carduri de reduceri si a obtinut cele mai bune tarife la politele RCA si Casco, datorita parteneriatelor strategice si exclusive cu cele mai importante companii de asigurari din Romania. In plus, Next Automobile ofera posibilitatea detinatorilor de autoturisme Toyota sa isi prelungeasca garantia automobilului cu inca 2 ani la un pret competitiv.

Showroom-urile Next Automobile ofera nu numai un cadru prietenos mediului, dar si un personal specializat, aflat mereu la dispozitia celor care le trec pragul atat cu oferte competitive, dar si cu avantaje considerabile in ceea ce priveste mentenanta automobilelor.

Next Automobile, dealer autorizat Toyota isi desfasoara activitatea in Pitesti si Ramnicu Valcea oferind servicii de calitate in ceea ce priveste vanzarea de autoturisme, service, asigurari si consultanta.

Sursa: Next Automobile Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii