“Scade costul, creste productivitatea!” – sub egida acestui slogan, AD Auto Total si service-urile partenere AD Garage lanseaza solutia ideala pentru managementul flotelor.

Din 1994, AD Auto Total s-a axat pe transformarea de idei mici in idei grandioase. Crescand de la an la an, AD Auto Total detine la ora actuala peste 750 de membri, 45 depozite si peste 5000 de service-uri partenere active in toata tara.

Solutia SISTEM FLOTE, dedicata managementului flotelor si vine in intampinarea celor care detin flote de masini, oferind urmatoarele atribute:

Scaderea cheltuielilor, consultanta specializata, solutii rapide, interfata de comunicare intre service-uri si flota, raportare personalizata, estimare cheltuieli, prognoza productivitate, preturi speciale pentru piesele de schimb si manopera in service-uri dotate profesionist cu mecanici specializati, tratament pereferential in service-uri.

La ora actuala, prin intermediul platformei SISTEM FLOTE, sunt administrate peste 20 de flote –14.000 autoturisme si autoutilitare.

SISTEM FLOTE este singura platforma electronica online care se adreseaza societatilor de leasing operational, proprietarilor de flote, transportatorilor de marfuri si persoane, institutiilor private si de stat, societatilor rent-a-car.  

Sursa: AD Auto Total Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii