Doar cu câteva săptămâni înainte de lansarea de catre Ducati a noului Superbike 1199 Panigale la Salonul Internaţional de Motociclete EICMA de la Milano (10-13 noiembrie 2011) şi după recenta lansare a noului Streetfighter 848, Ducati dezvăluie mai multe detalii despre gama de anul viitor.

Dovedindu-şi conceptul inovator şi stabilindu-şi un nou reper în industria de referinţă, familia câştigătoare Ducati Multistrada trece în anul 2012 ca  motocicleta cu vânzari de top, având încredere în gama Multistrada 1200, 1200 S, Ediţia Specială Pikes Peak 1200 S şi 1200 S Touring.  

Modelele 2012 vor avea modificări ale şeilor pentru un confort sporit al rider-ului, prin creşterea suprafeţei atât în faţă cât şi în spate. Multistrada 1200S Touring va beneficia şi de o schemă de culoare nouă: „titanium mat” cu cadru „negru racing”. Noua culoare este în plus faţă de cele disponibile acum: roşu şi alb arctic.

În 2012 Hypermotard 1100 EVO SP va fi disponibil în varianta Corse Edition, ducând tot conceptul de Hypermotard la un nivel mai înalt, în stilul Ducati Corse. O gardă la sol mai mare, o suspensie specială şi cadrul mai mare îl  vor face pe 1100 EVO SP Corse Edition gata de acţiune. Va fi comercializat în culorile oficiale Ducati Corse: roşu, alb şi negru.

În plus faţă de îmbunătăţirile modelelor existente, un model nou Ducati 2012-Monster 795, creat exclusiv pentru Asia, va fi lansat pe timpul apropiatei curse de MotoGP de la Sepang din Malaysia. Modelul special creat reprezintă o introducere importantă în zona Asia Pacific a iconicului model Monster.
Despre SC Metrotehnica International SRL

Metrotehnica Internaţional a devenit unic Importator al mărcii Ducati in România, începând din ianuarie 2011. Pe lângă faptul că reprezintă prestigioasa marcă italiană de motociclete, Ducati, Metrotehnica mai este dealer SEAT şi partener service Skoda.

Sursa: Metrotehnica International
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii