Gama de produse pentru frânare a Federal-Mogul cuprinde acum o nouă gamă de discuri premium Ferodo COAT PLUS, proiectată special pentru vehicule echipate cu jante din aluminiu. Discurile au un tratament special anticoroziv și prezintă avantaje atât pentru utilizatori, datorită aspectului frumos, lipsit de pete de coroziune, cât si pentru mecanici, eliminând operațiile de îndepărtare a stratului de ulei protector la montare, și cele de curățare butuc la demontare. In plus, noul tip de discuri ajută la protecţia mediului, nemaifiind nevoie de solvenţii folosiţi în mod uzual la îndepărtarea stratului de ulei protector al discurilor obişnuite.

Discurile de frână Ferodo COAT PLUS extind gama deja largă de discuri de frână Ferodo de cea mai bună calitate existentă pe piaţă pentru a cuprinde, practic, toate modelele de vehicule. Introducerea acestor discuri acoperite anticoroziv permite atelierelor service să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare de consumatori, care doresc ca suprafaţa discului vizibilă prin jantele din aluminiu să fie lipsită de coroziune.

Acoperirea avansată a discurilor Ferodo este aplicată printr-un proces sofisticat, controlat de computer, care previne variaţia grosimii discului şi ajută la asigurarea rezistenţei îndelungate la coroziune. Aceste discuri noi pot fi identificate cu un sufix “C” adăugat la codul discului de frână Ferodo deja existent.

Sursa: Federal Mogul Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii