Modelele marca Hyundai pot fi admirate la Salonului Auto Bucuresti 2011 in perioada 5-9 octombrie, eveniment desfasurat in cadrul complexului expozitional Romaero Baneasa.

Hyundai Motor - distribuitor autorizat Hyundai si parte a grupului Tiriac - expune incepand de astazi gama de autoturisme „i” de clasa mini, mica si compacta: i10, i20 si respectiv i30, noul model sedan compact Elantra lansat in urma cu doua luni, gama de coupe-uri Hyundai Veloster si Genesis Coupe, carora li se adauga SUV-urile ix35 si Santa Fe.

Prima zi a salonului a fost dedicata presei si a prilejuit prezentarea in premiera nationala a noii limuzine de clasa medie - Hyundai i40. Modelul i40 urmeaza a fi lansat la nivel national la finalul acestui an si va fi disponibil cu o gama de patru motorizari Euro V: doua pe benzina si doua diesel. Aceste motoare acopera o gama de putere de la 115 CP la 177 CP, oferind cuplu pe o plaja larga de turatii, ceea ce face din i40 un vehicul placut de condus, atat in oras, cat si in afara acestuia.

La fel ca noua gama de autovehicule marca Hyundai, modelul i40 va beneficia de cea mai vasta oferta de garantie din industrie: cinci ani de garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri. Pachetul de servicii post-vanzare Hyundai a atras numerosi clienti catre marca in anul 2010, datorita combinatiei de 5 ani garantie integrala, 5 ani asistenta rutiera, precum si 5 ani de verificari tehnice periodice, conform pasaportului de service.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii