Marţi, 18 octombrie, Toyota România a lansat noua generaţie Yaris. Evenimentul a avut loc simultan în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară. Pe lângă dotările de ultimă oră de care beneficiază, mult-așteptatul model a adus o inovaţie și în evenimentul de lansare, care a conectat concomitent sediile Toyota din ţară prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din București Nord.  Astfel, parteneri și jurnaliști din întreaga ţară au fost martori în același timp la dezvăluirea modelelor din „Generaţia Geniu” și au putut descoperi noutăţile care situează Noul Yaris în avangarda clasei B. Pentru a-și demonstra calităţile, noua Toyota Yaris a fost testată  de patru vedete care au condus-o în situaţii obișnuite stilului lor de viaţă. Gianina Corondan, Vizante, Șerban M. Copot (Animal X) și Radu Gabriel au avut ocazia să încerce funcţiile inovatoare  ale modelului. Care au fost reacţiile lor, precum și ce le-a plăcut cel mai mult la noua generaţie Yaris au fost doar câteva lucruri pe care participanţii la lansare le-au descoperit într-un film difuzat în cadrul evenimentului. Aflat la cea de-a treia generaţie, Noul Yaris vine să demonstreze, din nou, că este cu un pas înaintea celorlalţi, aducând noi combinaţii ingenioase de beneficii:

-spaţiul interior:  Yaris-ul a inventat practic conceptul devenit faimos „compact la exterior, dar spaţios în interior”

-motorizări eficiente: conceptul Toyota Optimal Drive introdus  de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design și cu transmisiile avansate. Yaris Noua Generaţie este disponibil în 3 variante de motorizări: 1.0 L VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP și 1.4 L D-4D DPF 90 CP.

-design interior și calitate percepută de top: Yaris Noua Generaţie continuă să ridice standardele de calitate ale segmentului, la un nivel întâlnit de obicei în clase superioare. În interior regăsim un habitaclu creat în jurul șoferului, cu o poziţie de condus ergonomică, precum și cu materiale de o calitate percepută superioară.

-sisteme multimedia avansate și accesibile: Toyota Touch și Toyota Touch & Go sunt noutăţile absolute în materie de conectivitate pe care Yaris Noua Generaţie le prezintă publicului, confirmând că ingeniozitatea este unul dintre atuurile sale majore.

Toyota Touch este un sistem inteligent de acces și control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color, și cameră video pentru marșarier. Toyota Touch & Go adaugă acestuia și sistemul de navigaţie și serviciile web. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Toyota a ales să îi spună acestei noi generaţii Yaris „Generaţia Geniu”.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii