Incepand cu data de 14 octombrie 2011, Casa Auto Timisoara, parte a Tiriac Auto, deschide un nou centru integrat de vanzari si service pentru marca Hyundai.

Noul complex de tip 3 S (showroom, service si piese de schimb) se intinde pe o suprafata construita de cca 1800 mp si a fost realizat in conformitate cu cele mai recente standarde solicitate de producator. Centrul dispune de un spatiu de expunere generos pentru intreaga gama de modele, de o zona de asteptare pentru clienti, zona de receptie, precum si de un sector de joaca pentru copii.

Gama de servicii oferite in cadrul noii locatii cuprinde: vanzari de autovehicule noi, solutii de finantare si asigurari precum si solutii de vanzare trade in si buy-back, servicii post –vanzare avansate (practic acoperind intreaga gama de servicii specifice, de la comercializarea de piese de schimb si accesorii, trecand prin intretinere, reparatii mecanice si electrice sau efectuare de revizii periodice in intervalul de garantie si post garantie, continuand cu operatiile de tinichigerie/vopsitorie, pana la consilierea privind daunele).

Adresa noului centru Hyundai este Calea Sagului nr. 231, Timisoara.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii