Bucureşti - 03 noiembrie 2011 - În ultimul timp, media a fost invadată de informaţii referitoare la plata parcării prin SMS. În Sighişoara, Bacău, Bistriţa, Galaţi, Cluj-Napoca sau Botoşani cetăţenii îşi doresc acest sistem de plată modern şi facil.

Piconet e partenerul ideal pentru a implementa acest sistem!

De ce?

Din ianuarie şi până în octombrie 2011, numărul persoanelor ce au plătit prin SMS a crescut de 4 ori, ajungându-se la momentul actual la 500.000 de SMS-uri primite de TPark® în acest an.

În doar 4 luni de când este disponibilă aplicaţia “SMS Parking Romania” pentru smartphone-uri, ea a fost descarcată de peste 5.000 de ori.

Sistemul TPark® are deja peste 75.000 de utilizatori unici mulţumiţi.

Piconet are cele mai mici comisione.

Piconet dezvoltă pentru administratorii de parcări unelte rapide şi uşor de folosit în teren: controlorul fotografiază cu device-ul mobil numărul de înmatriculare de verificat, sistemul recunoaşte optic caracterele şi în câteva secunde se verifică plata prin conexiunea 3G. Imprimanta portabilă conectată prin Bluetooth tipăreşte amenda dacă e cazul. Viitorul sistem TPark® bazat pe “portofelul digital” cu tehnologia NFC este în teste.

Şi asta nu e tot: în câteva zile TPark® va lansa un alt concurs cu premii şi mai interesante pentru utilizatorii sistemului nostru.

Deci, putem spune că “TPark® este cel mai tare din parcare!”

Despre PICONET:
PICONET este liderul pieţei de plată a parcării prin SMS având în funcţiune sistemul TPark încă din 2006 în Timişoara, din 2008 în Oradea şi din iulie 2011 în Satu Mare. Numărul de cetăţeni care folosesc sistemul TPark® creşte lunar cu 20-30%. PICONET a dezvoltat şi întreţine sistemul TPark® de plată a parcării prin SMS oferit ca SoftwareAsAService (SaaS) administratorilor de parcări. PICONET are contracte directe cu operatorii GSM majori oferind cele mai mici comisioane şi garanţia încasării rapide a taxelor. TPark® este marcă înregistrata a Piconet.

Sursa: Piconet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii