Toyota City, Japonia, 29 Noiembrie 2011 — Lexus anunta ca modelul Lexus CT 200h a primit un punctaj maxim de cinci stele la testele de siguranta pe anul 2011, realizate conform noilor standarde introduse in Programul de Evaluare a Autovehiculelor noi din Japonia (JNCAP) incepand cu acest an.

Noua structura grupeaza protectia oferita pasagerilor si protectia pietonilor in cazul unui impact intr-o singura categorie de acordare a scorului de siguranta, realizand o evaluare generala in privinta sigurantei, cu scoruri de la una la cinci stele.

Modelul CT 200h a primit punctajul maxim de 5 stele, atingand nivelul maxim de siguranta cu ajutorul unor caracteristici ce includ: habitaclul rigid, structura care absoarbe energia impactului, atat in cazul pasagerilor, cat si in cazul pietonilor, scaunele echipate cu tehnologia WIL de reducere a leziunilor la nivelul coloanei cervicale si cele opt airbag-uri.

Lexus este in permanenta in cautarea perfectiunii, in special in domeniul sigurantei, prin aplicarea celor mai noi tehnologii, care sa reduca efectele unui impact.

*Incepand cu anul 1995, Ministerul Infrastructurii, Transportului si Turismului din Japonia, impreuna cu Agentia Nationala pentru Siguranta Auto si Ajutorarea victimelor au realizat programul JNCAP prin care se promoveaza utilizarea de autovehicule sigure. Informatia cuprinde rezultatele evaluarilor de siguranta pe baza unor teste ce includ performantele in cazul unui impact, protectia oferita pietonilor precum si teste de franare.

Despre Lexus
Lansată în 1989, Lexus a devenit o marcă renumită la nivel mondial datorită urmăririi constante a obiectivului de atingere a perfecţiunii, calităţii deosebite şi a rafinamentului tehnologiei de înaltă clasă a produselor sale, precum şi datorită conceptului unic de servicii complete pentru clienţi

Întărind valorile tradiţionale ale mărcii Lexus, de inegalabilă calitate construită, lux interior şi tehnologie de ultimă generaţie, filosofia de design L-finesse reprezintă un factor important în poziţionarea cu un înalt conţinut aspiraţional a mărcii la nivel global.

În prezent, Lexus rămâne primul – şi singurul – producător de automobile din clasa premium ce oferă o gamă extinsă de modele cu propulsie integral hibridă, ce conţine modelele CT200h, RX 450h, GS 450h, şi LS 600h. În Europa, mixurile de propulsoare  Lexus Hybrid Drive se situează la  60% pentru gama LS range, aproximativ 50%  pentru GS şi aproximativ 70% pentru gama­­­ RX.

Sursa: Lexus Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii