”Royal Fashion” – un spectacol în vizunea regizorală a lui Dan Puric.
Mercedes-Benz susţine o îmbinare fascinantă între teatru, pantomimă, balet, step, cadril şi rock.
Mercedes-Benz: pasiune pentru fascinaţie, perfecţiune şi responsabilitate.

Pe 26 octombrie, la Teatrul de pe Lipscani, Mercedes-Benz România a susţinut premiera unui spectacol remarcabil, în viziunea regizorală a lui Dan Puric: ”Royal Fashion”. Spectacolul, care instaurează un dialog inedit trecut-prezent, sub bagheta magică a lui Puric, este o parabolă inedită a monarhiei realizată cu mijloace originale, îmbinând pantomima, baletul, stepul dar şi cadrilul cu rock-ul.

Mai mult, ”Royal Fashion” este, aşa cum îl vede Puric, un cumul de valori şi tradiţii necesare oricărui tip de societate care doreşte să evolueze. Costumele fabuloase create de Doina Levintza, scenografia Corinei Grămoşteanu cu un mesaj propriu, care potenţează semantica spectacolului, coregrafia Leliei Marcu, mijloc de concretizare a viziunilor, a utopiilor şi a profeţiilor spectacolului completează lumile imaginate de Dan Puric, nuanţând momente şi spărgând convenienţe.

Distribuţia ”Royal Fashion” a prezentat nume cunoscute celor care admiră spectacolele lui Dan Puric: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincăi, Antoanela Vlădescu, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour, Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Roşu şi Toni Dumitrescu. În plus, spectacolul a beneficiat şi de participarea extraordinară a soliştilor Operei Naţionale Bucureşti: Bianca Fota, Cristina Dijmaru, Bogdan Cănilă şi a ansamblului de balet: Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalâc, Laela Cocoară.

De peste 125 de ani, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovadă de excelenţă. Mai mult, povestea mărcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru fascinaţie, perfecţiune şi responsabilitate. Astfel, asocierea cu spectacolul ”Royal Fashion” reprezintă încă o confirmare a promisiunii de a fascina pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care şi-au manifestat pasiunea pentru excelenţa mărcii germane.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii