Săptămâna trecută, Roxana Ciuhulescu, reporter special “ProMotor” (sport.ro), ”Happy Hour” (Pro TV) şi “PoveŞtiri Adevărate” (Acasă TV) a ales ca pentru o zi să îmbine caii putere ai autoturismului ei, Mercedes-Benz Clasa E Coupé, cu unii reali!

Mai exact, Roxana şi jurnalistele care au răspuns afirmativ la invitaţia ei au petrecut o după-amiază de neuitat în compania unor frumoase şi spectaculoase exemplare de cai de la “Regatul Cailor”, un club de echitaţie aflat în apropierea Bucureştiului.

,,Pentru că sunt pasionată de sport m-am bucurat foarte mult de această lecţie de echitaţie! Trebuie să recunosc – am avut câteva emoţii, dar m-am pregătit bine înainte, mai ales cu morcovi şi mult zahăr pentru cai. Iar pentru că fetiţa mea, Ana Cleopatra m-a însoţit în urmă cu o zi la cumpărături, am ajuns la clubul de echitaţie cu un portbagaj plin de morcovi!”, povesteşte Roxana despre cum s-a pregătit pentru acea după-amiază.

,,Cele câteva ore petrecute în şa la Regatul Cailor au reprezentat o experienţă unică, iar acum pot spune că echitaţia este unul dintre cele mai frumoase sporturi. Sincer, nu aş fi vrut să mai plecăm de acolo pentru că te îndrăgosteşti instantaneu de toţi acei cai care aşteaptă cu fermitate şi eleganţă comenzile tale, dar şi răsplata de după: morcovii sau zahărul. Totuşi despărţirea a fost un pic mai uşoară la gândul că mă voi întoarce la volanul E Coupé-ului, a cărui sportivitate îmi aduce aminte în fiecare zi de lecţia de echitaţie”, a mai adăugat Roxana.

Caracterul distinct, eleganţa, prezenţa remarcabilă şi sportivitatea au făcut echipă bună pe terenul de echitaţie, mai ales ales pentru că Roxana a dorit să pozeze maşina alături de caii care au transformat după-amiaza într-una memorabilă. Şi pentru că s-au distrat şi au învăţat ABC-ul unui sport al minţii şi al sufletului, Roxana şi invitatele sale au plecat promiţând că se vor întoarce la urmatoarea lecţie cât mai curând posibil.

Echipamentele de echitaţie au fost puse la dispoziţie de EQUITANA (www.equitana.ro ).
Clubul de echitaţie Regatul Cailor: www.regatulcailor.ro.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii