Presedintele Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), Kang Ho-don, a fost onorat cu Premiul National pentru Calitate al Republicii Cehe in cel mai inalt grad, cel de excelenta, de catre Milan Štech - presedinte al Senatului - in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Praga.

Distinctia a fost oferita in semn de apreciere si recunoastere a proceselor de productie, precum si pentru cursurile si serviciile disponibile, rezultatele fiind obtinute pe baza de interviuri si de chestionare locale, precum si pe baza unei cercetari desfasurate direct in fabrica.

„Ne bucuram foarte mult ca am fost onorati cu Premiul National pentru Calitate al Republicii Cehe,” a declarat Kang Ho-Don, presedinte al HMMC. „Acest premiu nu reprezinta doar o apreciere a mediului nostru actual de activitate, ci si o promisiune de mentinere a calitatii produselor si serviciilor. Este singurul mod in care ne putem pastra succesul intr-un mediu competitiv.”

„HMMC merita din plin aceasta distinctie. Imi doresc ca acest premiu sa aduca un capital de imagine semnificativ marcii, al carei profil ar trebui perceput ca un sinonim al fiabilitatii si al calitatii, factori cheie ai pietei. Personal detin un Hyundai i30 si sunt foarte multumit de acest automobil,” a afirmat Milan Štech, presedintele Senatului.

Reprezentantii HMMC au primit Premiul National pentru Calitate al Republicii Cehe odata cu cea de a treia aniversare a demararii productiei de serie in fabrica de la Nošovice.

In cei trei ani, peste 530.000 de vehicule au iesit de pe linia de asamblare HMMC, automobilele fiind exportate catre 48 de tari din Europa, Orientul Apropiat si Africa de Nord. Fabrica Hyundai din Cehia produce modelele ix35, ix20 si i30. In acest moment, toate eforturile sunt concentrate asupra viitoarei generatii Hyundai i30, a carei productie va demara in ianuarie 2012, in aceasta locatie de productie.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii