Bucureşti, 12 decembrie 2011 – Începând de luni, 12 decembrie ora 14:00, până pe 9 ianuarie ora 12:00, Mazda va derula concursul “Competiţia Echipelor Mazda3” pe pagina de Facebook Mazda Playground ce va avea ca mare premiu un drive-test pe parcursul unui week-end cu Mazda3 MPS 260CP. Participanţii mai au şansa să câştige şi alte 9 premii constând în machete ale aceluiaşi model.

Pentru a se înscrie în concurs, utilizatorii site-ului de socializare trebuie să acceseze prin intermediul paginii Mazda aplicaţia dedicată şi să formeze echipe de câte trei persoane invitându-şi prietenii prin mesaje pe wall. Pentru a spori şansele de succes, concurenţii pot înscrie cât mai multe echipe.

„Prin această aplicaţie am vrut să fim şi mai aproape de fanii Mazda din online. Este un concurs simplu şi distractiv, cu premii pe măsura fanilor Mazda – test drive de un week-end cu Mazda3 MPS şi machete pentru fiecare memebru al echipelor câştigătoare”, a declarata Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, online, prin intermediul unei aplicaţii specifice. Regulamentul şi condiţiile concursului sunt afişate pe Mazda Playground.

Mazda3 MPS sintetizează spiritul japonez Zoom Zoom. Cu o viteza maxima de 250 km/h si o accelerare de la 0-100 km/h in 6.1 secunde, hot hatch-ul Mazda se remarcă prin aspectul aerodinamic subliniat de suspensia sport joasă, jantele de aliaj de 18”, priza de aer de pe capota si eleronul supradimensionat.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii