O actriţă unică, într-un interviu despre excelenţă.
Confesiuni, valori împărtăşite, curajul propriilor opinii, responsabilitatea propriilor fapte şi instinct: teme abordate de Maia Morgenstern pe parcursul unui interviu remarcabil.
Seria de interviuri Ghidul Excelenţei: parte a platformei Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei).
Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei - o serie de manifestări autohtone menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să aducă aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing".

Mercedes-Benz România continuă seria de interviuri Ghidul Excelenţei prin intermediul unei convorbiri în exclusivitate cu actriţa Maia Morgenstern, unul dintre cele mai cunoscute nume ale teatrului şi filmului românesc. Cu un nume predestinat succesului („Luceafărul de dimineaţă” în limba germană), Maia Morgenstern a reuşit să devină cunoscută pentru talentul său şi la nivel internaţional, rolul Fecioarei Maria din pelicula "Patimile lui Hristos" fiind o mărturie în acest sens.

,,Dincolo de ceea ce este aparenţă şi sclipire de moment rămâne esenţa, rămâne ceea ce este profund şi definitiv,” subliniază celebra actriţă atunci când vine vorba despre semnele excelenţei. Cu o carieră care a adus scenei româneşti momente unice, Maia Morgenstern dezvăluie pe parcursul interviului ceea ce o inspiră şi contribuie la succesul său ca actriţă şi la formarea sa ca om: ,,Educaţia primită de la părinţi a sădit, a cizelat şi a făcut să se dezvolte în mine un sistem al valorilor de neclintit, după care mă conduc. Părinţii mei sunt cei care m-au crescut în aşa fel încât să am curajul propriilor opinii, dar şi responsabilitatea faptelor mele”.

Astfel, parcursul unui actor este unul care presupune pe lângă talentul înnăscut şi decizii care au reuşit să-l conducă pe un drum al vieţii. În cazul Maiei Morgenstern deciziile sunt cele motivate de propriile standarde, opinii şi, nu în ultimul rând, de instinct.

De asemenea, confesiunea este modalitatea prin care Maia Morgenstern completează unicitatea acestui interviu: ,,Dacă nu aş fi fost actriţă, m-aş fi făcut medic pediatru! Cred ca instinctul, felul în care îmi e drag, ştiu şi pot să comunic în acest sens cu cei mici ar fi făcut din mine un diagnostician foarte bun,” completează Maia.

Atitudinea, respectul faţă de sine şi faţă de forma de existenţă aleasă (actoria) au reprezentat pentru omul şi actriţa Maia Morgenstern repere care au călăuzit-o întotdeauna pe drumul cel drept, către Steaua Nordului în propria existenţă – aşa cum îi place să denumească felul în care viaţa fiecăruia face un pas mai departe.

Colecţia de interviuri Ghidul Excelenţei va fi completată succesiv cu ajutorul unei serii de personalităţi care vor lua parte la acest proiect în următoarea perioadă. Interviurile pot fi vizionate online pe website-ul Mercedes-Benz România, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei .

Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei
Ghidul Excelenţei face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei şi reuneşte în cadrul său o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să aducă aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler ,,The best or nothing".

Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei cuprinde alături de seria de interviuri Ghidul Excelenţei şi secţiunile TIFF 2011, EFFIE 2011 şi Mercedes-Benz şi Cercetaşii României: Gata oricând!

Mercedes-Benz România a lansat în 2010 Ghidul Excelenţei, o colecţie de interviuri cu personalităţi marcante ale spaţiului social-cultural autohton. Acest proiect reprezintă un demers firesc de căutare a excelenţei alături de oameni care pe parcursul activităţii lor profesionale au dat dovadă de excelenţă şi care s-au remarcat atât în spaţiul românesc, cât şi la nivel internaţional printr-un set riguros de valori şi principii.

În cadrul acestui demers, Mercedes-Benz România a strâns părerile unor oameni de prestigiu, care incontestabil, se raportează la cele mai înalte standarde. În cele din urmă, Ghidul Excelenţei poate reprezenta o sursă de inspiraţie pentru orice spectator al seriei de interviuri.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii