Hyundai Elantra a fost votata modelul “Autobest “ pentru anul 2012. Cumuland un total de 839 de puncte, noul model Hyundai de clasa compacta a devansat rivalii sai finalisti: Ford Focus – clasat pe locul al doilea, la o diferenta de 81 de puncte, Chevrolet Aveo, Fiat Panda si Toyota Yaris.

Zece membri ai juriului, dintr-un total de cincisprezece, au votat drept castigator modelul Hyundai Elantra, in timp ce urmatorul model clasat, Ford Focus, a fost sustinut de numai trei membri ai juriului pentru pozitia de lider. Prin aceasta decizie, Hyundai Elantra s-a detasat facil de restul modelelor finaliste, revendicand mult ravnitul titlu.

“Elantra reprezinta expresia perfecta a strategiei Hyundai “New Thinking. New Possibilities” (“O noua viziune. Noi Posibilitati”). Noul model Elantra face disponibila calitatea premium catre consumatorii cu putere medie de achizitie din regiunea est-europeana. Elantra se conduce superb, prezinta un design spectaculos, o calitate superioara a materialelor si spatiu interior impresionant. Oportunitatea Elantra la nivel de preturi – pur si simplu cea mai buna achizitie la momentul actual pentru piata europeana,” a declarat Ilia Seliktar, presedinte al organizatiei Autobest.

Organizatia Autobest reprezinta singurul juriu international independent ce premiaza raportul calitate/pret in piata auto din perspectiva publicului larg. Editia curenta a concursului a fost sustinuta de catre cincisprezece membri ai juriului, distinsi pe plan local pentru activitatea depusa in lumea auto si voci reprezentative in industrie.

Cu o experienta de peste 11 ani in presa de profil si redactor sef al revistei Autopro, dl. Daniel Costea este reprezentantul Romaniei in cadrul juriului Autobest si unul dintre cei zece membri care au votat Hyundai Elantra drept lider al concursului din acest an.

”Hyundai Elantra are toate atuurile de a fi in acest an cea mai buna optiune din punct de vedere pret/dotari/oferta de spatiu pe pietele emergente. Noul model demonstreaza ca un design fluid si modern se poate asorta cu un interior extrem de mare si cu o capacitate de incarcare de top. Este o masina de familie in adevaratul sens al cuvantului, bine echipata si cu un grup motopropulsor corect gandit, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al taxarii. In plus, Elantra propune consumatorului o calitate perceputa extrem de buna, in conditiile unui pret de achizitie popular,” a mentionat Daniel Costea, reprezentantul Romaniei in juriul Autobest.

Dragos Magdalina, Director Executiv al importatorului Hyundai Auto Romania a declarat: “Hyundai Elantra a inregistrat o atentie desavarsita din partea publicului roman. Inca de la momentul lansarii sale, Elantra a primit recenzii extrem de pozitive – aspect reflectat si in cererea pentru acest model la nivel local. Decizia Autobest se bazeaza insa atat pe calitatile produsului, cat si pe serviciile pe care Hyundai le pune la dispozitia clientilor sai. Votul Romaniei punctat catre modelul Elantra si catre marca Hyundai ne confirma avansul inregistrat de acest brand pe parcursul ultimului an de activitate la nivel local. Consolidarea retelei de distributie si service, introducerea noii game Hyundai si pozitionarea sa corecta in piata ne-au atras dupa sine aprecierea clientilor nostri si un grad superior de retentie al acestora in calitate de posesori actuali si viitori Hyundai. Devansarea unor modele concurente recunoscute, precum Ford Focus, Chevrolet Aveo sau Toyota Yaris, denota forta cu care producatorul Hyundai Motor Company accede catre varful ierarhiei auto mondiale.”

Hyundai Elantra prezinta totodata cel mai vast pachet de servicii post-vanzare fara limita de kilometri existent pe piata: 5 ani de garantie integrala – dovada incontestabila a increderii pe care Hyundai o acorda noului sau model sedan de clasa compacta.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii