Bucureşti. Primul model Chevrolet Camaro s-a vândut la scurt timp după ce a poposit în showroom-ul distribuitorului Rădăcini din B.dul Timişoara.

Importat oficial pentru prima dată în România, Chevrolet Camaro este disponibil la distribuitorul Rădăcini.

Primul model care s-a vândut a fost achiziţionat cu  pachetul aniversar de 45 de ani.

Preţurile pentru versiunea coupe încep de la 44.900 € (TVA inclusă), iar preţurile pentru versiunea decapotabilă încep de la 49.900 € (TVA inclusă). Modelul Transformers® Special Edition şi pachetul aniversar de 45 de ani sunt disponibile la un preţ suplimentar de 2.000 € fiecare  (TVA inclusă).

„Abia ajuns în showroom-ul Rădăcini, Chevrolet Camaro a  trezit interesul clienţilor şi am primit solicitări de ofertă la câteva zile după ce l-am expus în showroom-ul din B.dul Timişoara. Un nou contract de vânzare a fost semnat în Constanţa şi ne aşteptăm ca la începutul anului să se concretizeze şi alte solicitări pe care le-am primit până acum.” a declarat domnul Nicolae Sorescu, Director General al Grupului Rădăcini.

„Judecând după cererile de ofertă pe care le-am înregistrat până acum, suntem îndreptăţiţi să credem că Chevrolet Camaro va avea succes în România; bineînţeles că nu vorbim de volume, ţinând cont ce este un model de nişă, însă discutăm despre o cerere îmbucurătoare pentru acest segment.” a adăugat acesta.

Chevrolet Camaro fost lansat în luna noimebrie, iar la sfârşitul acesteia, primul Chevrolet Camaro important oficial în România a fost livrat către primul client. 

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii