Susan Docherty a fost numită în funcţia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe, decizie care va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2012. Aceasta va ocupa funcţia deţinută anterior de Wayne Brannon, care a decis să se retragă de la General Motors după 38 de ani de activitate în cadrul companiei.

„Este o onoare pentru mine să primesc „ştafeta” Chevrolet de la Wayne Brannon şi echipa sa şi voi munci din greu chiar din prima zi de activitate în noul post”, a declarat Susan Docherty. „Având în vedere cele şapte autoturisme şi SUV-uri noi care au ajuns în reprezentanţele Chevrolet din Europa în ultimele luni, este o ocazie foarte bună pentru noi să depăşim concurenţa şi să ne extindem activitatea în Europa.”

Începând cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat funcţia de Vice-preşedinte de vânzări, marketing şi servicii post-vânzare în cadrul GM International Operations, având o contribuţie semnificativă la succesul înregistrat de GM şi Chevrolet pe pieţele emergente.

Susan Docherty a ocupat anterior postul de Vice-preşedinte pentru marketing S.U.A. în cadrul GM. Printre alte funcţii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele de Vice-preşedinte vânzări, service şi marketing S.U.A. pentru GM, Director General la Buick-Pontiac-GMC, Director de marketing în cadrul GM Europe cu sediul în Germania şi Director internaţional de marketing şi comunicare la Zurich.

Wayne Brannon s-a alăturat companiei GM în anul 1973. A deţinut diverse poziţii în cadrul departamentelor de vânzări, marketing şi planificare pentru Cadillac, înainte de a deveni Director GM de vânzări şi marketing pentru Africa în anul 1992. Începând din acel an, a condus diverse activităţi de vânzări şi marketing în Africa, Orientul Mijlociu şi America de Sud, locuind atât la Zurich cât şi la São Paulo. De la începutul anului 2006, a impulsionat activitatea de relansare a mărcii Chevrolet în Europa.

„A fost un privilegiu pentru mine să fac parte din echipa care a adus marca Chevrolet înapoi în Europa”, a declarat Brannon. „2011 a fost un an special. Nu-mi pot imagina un mod mai potrivit de a-mi încheia cariera de 38 de ani decât sărbătorind aniversarea centenarului mărcii pe care o iubesc.”

În timpul conducerii lui Brannon, Chevrolet şi-a dublat volumul vânzărilor în Europa. Pe parcursul primelor trei trimestre ale anului 2011, Chevrolet a vândut peste 380.000 de autovehicule în Europa, realizând o creştere de ordinul zecilor a vânzărilor în 11 ţări. În anul 2011, anul sărbătoririi centenarului mărcii, pe pieţele europene au fost lansate şapte modele Chevrolet noi.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii