De la firmele de distributie, la cele de transport calatori, curierat rapid, taxi, inchirieri de masini si pana la banci transport valori, ambulanta, pompieri, politie, firme de paza si securitate, pe scurt cei care opereaza cu flota de masini, toti vor sa stie ca, masinile sunt utilizate numai in scopul propus, dar au si nevoie de masuri proactive de protectie a acestora.

SKYTRACK FLEET MANAGEMENT SYSTEM reprezinta o solutie completa si moderna de localizare, monitorizare si management a resurselor mobile , care inglobeaza tehnologii de comunicatie prin GPRS , INTERNET si tehnologii de pozitionare prin GPS. Comunicatia cu terminalele mobile este bidirectionala , asigurandu-se astfel posibilitatea receptionarii in timp real a mesajelor de alarma , urgenta sau de stare cit si posibilitatea transmisiei de interogari, comenzi sau mesaje de configurare.

SKYTRACK FLEET MANAGEMENT SYSTEM pune la dispozitia utilizatorului o serie de instrumente software pentru extragerea si analiza datelor, in scopul reducerii cheltuielilor de operare cat si a eficientizarii activitatii parcului de vehicule.

Mai multe detalii obtineti de la echipa Fips, www.fips.ro.

BENEFICII:
• Comunicatie in timp real;
• Securitatea si siguranta datelor;
• Arhitectura modulara client/server;
• Scalabilitate imediata;
• Solutii avansate de analiza , prelucrare si raportare;
• Costuri reduse de operare .

Fiecare vehicul, este prevazut cu un receptor GPS prin intermediul caruia isi calculeaza permanent pozitia (in coordonate geografice) , viteza,directia de deplasare, ora si data. Aceste informatii, impreuna cu alte date despre starea semnalelor monitorizate pe vehiculul respectiv, sunt transmise prin intermediul unui modem GPRS catre serverul de comunicatie. 

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa solicitati mai multe detalii echipei Fips, www.fips.ro. 

"Un sistem de securitate pentru fiecare, si linistea este asigurata!"

Sursa: www.fips.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii