Noul Chevrolet Aveo – cel mai sigur autovehicul din segment este şi cel mai economic sedan.
Oferta Chevrolet se îmbogăţeşte cu noul Malibu şi Cruze Station Wagon.
Sfaturi de conducere pe timp de iarnă de la Rob Huff.


Bucureşti. Anul trecut a fost extrem de productiv pentru Chevrolet, compania lansând pe piaţă şapte noi modele. Succesul noilor modele a contribuit la rezultate record pentru marca americană, astfel aceasta a înregistrat anul trecut cele mai bune vânzări la nivel global din istoria sa.

Oferta Chevrolet va continua să se diversifice şi în 2012. Începând cu luna aceasta, un motor turbo-diesel cu capacitate de 1,3 litri şi funcţie start/stop va completa gama motoarelor pe benzinăde 1,2 şi1,4 litri, disponibile pe noul Chevrolet Aveo. Varianta Eco dezvoltă 95 CP şi consumă doar 3,6 litri/100 km (consum mixt), în timp ce variantele de 75 şi 95 CP consumă 3,7, respectiv 4,1 litri /100 km. De fapt, noul Aveo sedan, echipat cu motorul turbo-diesel de 1,3 litri cu putere de 75 CP, este cel mai economic sedan din Europa

Varianta Eco de 95 CP emite numai 95 g de CO2 pe kilometru, în timp ce varianta de 75 CP produce 97 g de CO2/km. 

Noul Chevrolet Aveo este singurul sedan cu motorizare diesel din segment.

Oferta Chevrolet se îmbogăţeşte cu noul Malibu. În România, primele unităţi vor fi disponibile din trimestrul trei al acestui an. Chevrolet va intra din nou pe acest segment de piaţă foarte competitiv din Europa cu noul sedan de dimensiuni medii, disponibil la nivel global. În România, modelul Malibu va fi disponibil cu versiunea diesel de 2 l cu putere de 164 cp.

Tot în trimestrul trei va fi lansată cea de-a treia versiune de caroserie a modelului de succes Cruze, station wagon, care va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.


Anul acesta Chevrolet pregăteşte multe lucruri noi și interesante, aşa că vă recomandăm să urmăriţi ultimele ştiri despre Chevrolet pe pagina noastră de internet www.chevrolet.ro, pe site-ul media  sau pe Facebook.

Chevrolet aminteşte tuturor conducătorilor auto importanţa siguranţei la volan. 

Câteva sfaturi de conducere utile vă sunt oferite de apreciatul pilot de curse WTTC de la Chevrolet, Rob Huf. Acestea sunt disponibile pe site-ul Chevrolet Europe TV

Pilotul de curse WTTC de la Chevrolet, care va concura pentru titlul de campion mondial în acest an, pune accent pe importanţa alegerii unor pneuri de iarnă corespunzătoare, care să asigure o aderenţă bună pe suprafeţele înzăpezite, în orice condiţii, dar şi pe importanţa respectării unor reguli simple, dar extrem de utile în condiţii de iarnă.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii