Noul Twingo se remarca din punct de vedere estetic prin cele doua noi nuante pentru caroseriei, Fuchsia (metalizată) si Bleu Bermudes (nemetalizată specială), care completează o paletă cromatică alcătuită din Noir Nacré, Bleu Majorelle, Gris Platine, Bleu Malte, Brun Cajou, Vanille, Blanc Glacier si Rouge Vif. De asemenea, pentru noul Twingo, sunt disponibile ca si dotare opTională noile jante 15’’ Air de culoare negru cu efect diamantat. Noul model propune noi optiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate în uzină, la un pret accesibil. În primul rând, cele sapte noi stickere de plafon (Mosaic, Black Halo, White Halo, Stars, Devil, Clear Stripes, Dark Stripes) sunt propuse la un tarif de 150 euro, inclusiv TVA. Apoi, cele sapte combinatii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protectie laterală, la un tarif de 35 euro, inclusiv TVA, pot da un plus de personalitate design-ului exterior, contrastând cu nuanta de bază a caroseriei.

Încă de la primul nivel de echipare, Trend, noul Twingo este echipat standard cu: ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri fată cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceată, computer de bord, tempomat-limitator de viteză. Iar pretul pentru Trend 1,2 16V 75 CP se mentine la acelasi nivel cu versiunea echivalentă a generatiei anterioare. Printre modelele din segmentul său, noul Twingo este singurul care propune scaune spate independente si culisante pentru o modularitate fără concurentă.

Oferta specială de finantare este disponibilă în orice showroom Renault prin Renault Finance si propune rate avantajoase si dobânzi fixe pe toata durata contractului.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii