Carei, 24 ianuarie 2012. ContiTech Fluid Automotive România S.R.L., Carei, sprijină campania de depistare precoce a deviaţiilor de coloană la copii şi tineri. Campania se desfăşoară în şcolile cu predare în limba germană din judeţul Satu Mare, în contextul parteneriatului încheiat anul trecut, Wissensfabrik (Fabrica de Ştiinţă). Şcolile implicate sunt Liceul German „Johann Ettinger”, Satu Mare şi Şcoala nr.1, Carei.

În cursul următoarelor săptămâni, în cabinetele medicale ale şcolilor vor avea loc vizite medicale, efectuate de specialişti fizioterapeuţi, ai Kinetic Center, Satu Mare. Fiecare elev, conform acordului părinţilor participă în această campanie, are parte de un consult medical, după care rezultatul este trecut în fişa medicală. Costurile campaniei sunt suportate de către ContiTech Fluid Automotive România S.R.L., Carei.

”Sănătatea copiilor este foarte importantă. Atât acasă, cât şi la şcoală, copiii şi tinerii stau foarte mult în bancă sau la calculator, iar din acest motiv pot apărea probleme. Această campanie urmăreşte să identifice aceste probleme şi să găsească soluţii. Suntem deja parteneri cu Liceul German „Johann Ettinger”, Satu Mare şi Şcoala nr.1, Carei, în cadrul Wissensfabrik, iar în acest context sprijinim şi această campanie” a spus Rafael Mansurov, director al ContiTech Fluid Automotive România S.R.L., Carei.

Campania începe la Liceul German „Johann Ettinger” din Satu Mare unde se bucură de sprijinul conducerii liceului.

" Nouă ne pasă de viitorul generaţiilor de mâine. A avea un corp sănătos ne dă o mai mare încredere în noi înşine şi stabileşte un echilibru în viaţă, dar şi o armonie în întreg corpul” a declarat directorul adjunct, doamna Camelia Gabriela Onciu.

După încheierea campaniei, copiii şi tinerii, cărora li s-au făcut recomandări, pentru rezolvarea eventualelor probleme, se pot adresa medicului specialist şi în acest sens vor primi bilet de trimitere.

Cu o cifră de afaceri de 26 miliarde de euro în 2010, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, instrumentare, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi la protecţia climei. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent în jur de 164.000 de angajaţi în 45 de ţări.

Divizia ContiTech face parte din ofertanţii de top la nivel mondial de produse tehnice din elastomer în domeniul Non-Tire-Rubber şi este un specialist pentru tehnologia maselor plastice în domeniul Non-Tire-Rubber. Divizia dezvoltă şi produce piese funcţionale, componente şi sisteme pentru industria auto şi alte industrii importante. Divizia are per total circa 27.500 de angajaţi şi a atins în 2010 o cifră de afaceri de aproximativ 3,1 miliarde Euro.

Până la sfârşitul anului 2010, Continental a investit peste 500 de milioane de euro în activităţile din România. Atât Automotive Group cât şi Rubber Group sunt reprezentate în România. Continental deţine opt unităţi de producţie, trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Arad şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în prezent aproximativ 10.000 de angajaţi în România.

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii