Premieră europeană a următoarei generaţii de maşini de clasa compactă – G70. Premieră europeană a modelului Range Extender Swift.

În cadrul celei de-a 82 a ediţie a Salonului Auto Internaţional de la Geneva, Suzuki Motor Corporation va organiza o conferinţă de presă pe data de 6 martie, ora 09:45, în cadrul standului 4251, Sala 4.

Suzuki va expune o gamă de modele ce reprezintă ultimele evoluţii în materie de tehnologie. Cu aceste modele, producătorul japonez, un expert recunoscut global în clasa automobilelor compacte, va prezenta oficial viziunea brandului cu privire la o nouă eră în automobilism.

G70 - Aerodinamică consolidată şi greutate redusă la minimum 
Prezentat şi la Salonul Auto de la Tokyo, sub denumirea de Regina, conceptul reprezintă viziunea mărcii în privinţa viitoarei compacte din portofoliu.

Cântăreşte doar 730 de kg, datorită unui accent clar pe minimalizarea greutăţii şi are un coeficient de aerodinamică cu cel puţin 10% mai mic decât modelele de serie actuale oferite în segmentul A. Acest lucru se datorează eforturilor lipsite de compromisuri pentru a spori performanţa aerodinamică. Ca urmare, valoarea emisiilor de CO2, este la fel de scăzută, aceasta înregistrând doar 70g/Km, conform noilor cicluri de măsurare NEDC – New European Driving Cycle.

Swift Range Extend - un vehicul electric compact, care extinde distanţa de parcurgere cu un ansamblu motor-generator.
Swift Range Extender va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de de Geneva.

Plecând de la Swift Plug in Hybrid, prezentat la Geneva în 2010, Suzuki a avansat în dezvoltarea tehnologiei proprii pentru maşini eco, anul acesta prezentând în premieră europeană modelul Swift Range Extender, de data aceasta conceptul fiind bazat pe actualul model de serie Swift.

Swift Range Extender poate parcurge 30 de kilometri cu o baterie încărcată complet şi îşi poate extinde distanţa de parcurgere cu un ansamblu motor-generator. Spre deosebire de vehiculele electrice, care depind în totalitate de alimentarea bateriei, Swift Range Extender beneficiază de o baterie litiu-ion mai compactă, care presupune timp de încărcare mai mic şi mai repede, cântăreşte mai puţin, utilizează mai puţine resurse şi nu în ultimul rând, presupune costuri diminuate.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Suzuki suprind reusesc sa ne surprinda mereu ! sunt curioasa sa vad G70 in mai multe ipostaze.

    RăspundețiȘtergere