Honda Trading Romania anunta oferta de sezon pentru Honda CR-V, ce consta in beneficii cumulabile reprezentand reduceri de pret, finantare speciala si asigurare CASCO gratuita pentru primele 6 luni*

In perioada februarie-martie 2012 clientii pot opta pentru un model CR-V cu o reducere semnificativa de pana la 3100 Euro (inclusiv TVA) din pretul de lista. In plus livrarea automobilelor ce intra in promotie este imediata, in limita stocului disponibil.

Finantarea achizitiei este mult mai facila acum, cu ajutorul noii platforme Honda Finantare. Prin pachetul Gold, disponibil pentru Honda CR-V,  avantajul client suplimentar poate ajunge pana la 3400 Euro** (inclusiv TVA si rate CASCO oferite gratuit), in functie de perioada si suma de finantat aleasa. Toate automobilele Honda sunt insotite de Asistenta Rutiera pe teritoriul UE pentru 3 ani.

Modelul Honda CR-V poate fi achizitionat  in aceasta perioada si in varianta Special Edition, disponibila atat pentru echiparea Elegance (tapiterie piele/Alcantara, senzori parcare, jante 18”, scaune fata incalzite) cat si pentru cea Executive (jante 18” Honda Access).

Honda CR-V a fost revizuit  in 2010 la exterior si la interior printr-o serie de îmbunatatiri in toate zonele, printre care si o combinatie intre un motor diesel si transmisie automata.

Detaliile despre oferta completa Honda a acestei perioade se pot regasi pe www.hondatrading.ro.

* CASCO gratuit in primele 6 luni prin Uniqa, pentru contractele incheiate pe minim 36 de luni; numai pentru pachetul Honda Finantare Gold.
** Honda Finantare prin VB Leasing. Avantajul finantarii comparat cu o oferta standard a VB Leasing.

Sursa: Honda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii